Sestorica mladih Osjecana pokrenuli zanimljiv biznis - pokazao se kao pun pogodak

5.12.2014.
9:27
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Uz njega, taj posao, koji je zapoceo proteklog petka, obavljaju i Tin Kovacic - Koca, Stjepko Galovic - Kandzija, Slaven Tusek - Pips, Igor Dmitric - Muto i Silvestar Mrak.

''Sigurno se mnogima dogodilo da im u nocnim satima ponestane cuge i da bi sve dali da je imaju gdje kupiti. Imali su i do sada na raspolaganju benzinske postaje, no nasa ce cijena biti znatno pristupacnija pa za neko pice koje kupe u nocnim satima nece morati davati pravo malo bogatstvo. Startali smo dobro i s obzirom na to da su objave na drustvenim mrezama dijeljene vise puta, a zamijetili smo da se najava ljudima jako svida, vjerujemo da ce biti zadovoljene obje strane - i mi i gradani, jer mi zelimo napraviti nesto za Osijek i nesto za mlade'', ispricao je Filip za Glas Slavonije.

Minimalna dostava 49 kuna

Osjecka ekipa za sada je odredila i minimalnu cijenu narucenog za dostavu, koja iznosi 49 kuna, uz pet kuna za cijenu dostave unutar grada (ukljucujuci i Visnjevac), odnosno 15 kuna za osjecki prsten. U planu im je dostava i na poslovne domjenke, momacke odnosno djevojacke veceri i na brojna druga mjesta ovisno o zelji narucitelja.

''Rad pocinjemo svaki dan u 18 sati, s tim sto vikendom, odnosno cetvrtkom, petkom i subotom, radimo do 6 sati, a ostale dane, od nedjelje do srijede, do 4 sata ujutro. Drago nam je sto cemo na ovaj nacin moci upotpuniti nocne zabave i druzenja sadrzajem bez kojih su nezamislivi'', zakljucio je Filip.

http://www.glas-slavonije.hr/254773/3/Otvorena-prva-nocna--dostava-grickalica-pica-i-slatkisa-u-gradu

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali