OBJAVA NA FEJSU

BUJANEC ŽESTOKO NAPAO PLENKOVIĆA: ‘Hasanbegovića je odbacio kao psa!’

Kontroverzni televizijski voditelj, poznati desničar i čovjek koji je nekoliko puta ‘pao’ zbog droge, a koji je i priznao plaćanje seksa kokainom, tvrdi kako ima pouzdane informacije o promjenama u Ministarstvu kulture, i nije baš zadovoljan.

Velimir Bujanec na svom je Facebook profilu objavio kako je iz pouzdanih izvora doznao da je nova ministrica kulture Nina Obuljen. Svoje nezadovoljstvo takvim razvojem situacije u Ministarstvu kulture Bujanec je iznio u jednom zanimljivom statusu.

BUJANEC ZAPRIJETIO HDZ-u: ‘Zamijenite li Hasanbegovića Pupovcem imat ćete braniteljski pakao!’

‘Dr. Zlatka Hasanbegovića odbacili su kao psa. Pristali su na ultimatum Milorada Pupovca i poslušali savjete Nenada Stazića, Velimira Viskovića, Bojana Glavaševića i Ante Tomića – jer to je NJIHOVA kandidatkinja’, napisao je Bujanec okomivši se na Plenkovića i poželjevši mu sreću ako želi da mu Vlada potraje dulje od Oreškovićeve.

No, Bujanec je imao i P.S. za dodati na svoj status. ‘Jedini bivši ministar s kojim Plenković uopće nije niti razgovarao je dr. Hasanbegović. Primio ga je zadnjeg, na trideset sekundi i zahvalio mu se, bez ikakva obrazloženja’, napisao je Bujanec.

Povratak na Net.hr