Smijenjena savjetnica

BALENOVIĆ O PREDSJEDNICI: “Grabar Kitarović je prevarantica, nema pojma o ničemu”

“Žalosno je da predsjednik laže i da je prevarant. Nažalost u ovako malo državi treba se preporučiti Ministarstvu pravosuđa da napiše etički kodeks za predsjednicu Republike, da ne smije varati, to je žalosno. Predsjednik je uposlenik na Pantovčaku i zašto bi on bio drugačiji od drugih, mora se ponašati kako Bog zapovijeda”, kaže Vesna Balenović.

Gošća Novog dana N1 Televizije bila je najpoznatija hrvatska zviždačica i smijenjena savjetnica predsjednice Kolinde Grabar KitarovićVesna Balenović.

“Žalosno je da predsjednik laže”

Na pitanje zašto u predizborno vrijeme više gotovo nitko ne spominje korupciju ni zviždače, Balenović odgovara: “To je jako žalosno. Niti jedna stranka nema istaknutu borbu protiv korupcije i kriminala i nitko nije pozvao zviždače da bi bili autentnični. Ja pozivam hrvatske građane da ne vjeruju obećanjima. Uvjerili smo se kod predsjednice koja je obećala da će napraviti ured za zviždače i govorila da su zviždači heroji, ali kad je tanko pobijedila prevarila je nas zviždače, a onaj koji prevari se zove – prevarant!

“Žalosno je da predsjednik laže i da je prevarant. Nažalost u ovako malo državi treba se preporučiti Ministarstvu pravosuđa da napiše etički kodeks za predsjednicu Republike, da ne smije varati, to je žalosno. Predsjednik je uposlenik na Pantovčaku i zašto bi on bio drugačiji od drugih, mora se ponašati kako Bog zapovijeda. Mora se ponašati konkretno. Zašto nema zviždača – zato što se plaše, valjda se boje da pola političara ne bi završilo u zatvoru”.

‘Predsjednica se ne ponaša normalno’

Progovorila je i o tome kako je uopće završila na Pantovčaku na savjetničkoj funkciji.

“Građani nažalost ne znaju, pa smatraju da sam ja iskorištena. Ne znaju detalje. Predsjednica i njena stranka su molili da li bi htjela pomoći da Grabar Kitarović postane predsjednica. Ja sam pitala na koji način oni misle da mi njima damo podršku, a onda su izašli u novinama gdje je pisalo “Osnovat ću ured za zviždače”. I onda kad je napisano i kad smo vidjeli da je to izrijekom napisala onda smo mi rekli OK, zamolili su me da snimim TV Kolindu. Predsjednica Republike koja je prevarantica, nije prevarila samo nas već je prevarila građane”, kazala je Balenović.

Dodala je kako je predsjednica živjela u Americi pa “možda pojma nema tko je Vesna Balenović i drugi zviždači”. “Ja mislim da ona jednostavno nema pojma o ničemu, uopće se ne ponaša normalno”, dodala je.

“Sve je prevara”

Najpoznatija hrvatska zviždačica podsjetila je zašto je morala napustiti Pantovčak.

“Može doći kod Orbana i vratiti vlak, mogla ga je i vozit kao Jadroliniju. Primila me na prevaru na Pantovčak, a nijednom me u četiri mjeseca nije pozvala na sastanak, a onda me nakon toga razriješila. A povod je bio jer sam ja podržala Željka Peratovića kad je bio pretučen, a mlate ga godinama. Ja sam ju zamolila da ga prime, a možda ga neki stanovnici Pantovčaka progone. Gospođa Kolinda je napravila loše i svojoj stranci. Napravila je veliko zlo u Hrvatskoj i zato dragi moji građani, pamet u glavu”, rekla je Balenović za N1 Televiziju.

Kad ju je predsjednica maknula s pozicije, kaže, ukinula je mjesto povjerenika.

“Imam dojam da je cilj da se mene ušutka, najvećeg borca protiv korupcije. Imam dojam da sam tamo na prevaru dovedena. Sve je prevara”, zaključila je Vesna Balenović.

BALENOVIĆKA PROZVALA MESIĆA, A ON JOJ UZVRATIO: “Gospođa ne zaslužuje ni riječ komentara…”

OGLASILA SE BALENOVIĆ: “Pantovčakom ne vlada Kolinda već Stjepan Mesić”

“NARUŠENA VJERODOSTOJNOST”: Predsjednica smijenila Vesnu Balenović

N1 Televizija/Danas.hr

 

 

Povratak na Net.hr