Hrskavo pečeno pile 
s aromatičnim biljem

4.1.2013.
14:46
VOYO logo

POTREBNO JE... 1 pile 4 rozih krumpira srednje veličine 2 mrkve, očišćene i narezane 3 žlice nasjec
kanoga svježeg ružmarina i majčine dušice 1 veliki luk, oljušten i narezan na četvrtine

TREBAT ĆE VAM I... 1 žličica soli 1 žlica ekstradjevičanskoga 
maslinova ulja sol i papar po ukusu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAČIN PRIPREME 1. Večer prije pile začinite; pazite da ga dobro posolite iznutra i ispod kože. Pećnicu zagrijte na 220 stupnjeva. Pile premažite polovinom maslinova ulja, pa ga zatim dobro natrljajte izvana i iznutra s 2 žlice začinskog bilja. 2. Povrće rasporedite u veliku posudu za pečenje, posolite ga i popaprite pa začinite ostatkom maslinova ulja i začinskog bilja. Na začinjeno povrće stavite pile pa pecite na srednjoj rešetki u pećnici. 3. Poslije 20 minuta smanjite temperaturu na 190 stupnjeva i nastavite peći sve dok kožica ravnomjerno ne posmeđi i postane hrskava. 
Dostatno za 4 porcije.

PO PORCIJI 340 kcal, 15 g bjelančevina, 41 g ugljikohidrata, 13 g masnoća 83 g zasićenih), 
5 g vlakana, 670 mg natrija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 20
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo