Horoskop za subotu, 10/6/2000

OVAN
Najbolje bi bilo kad biste se danas posvetili tuđim problemima, a svoje ostavili po strani. Jedna ljubavna ili poslovna veza dobit će prednost pred svim ostalim. Sve ćete uspjeti obaviti ukoliko dobro odredite prioritete. Uzmite si vremena da odlučite što je danas najvažnije i što treba postaviti na prvo mjesto, a ostalo će se samo složiti u red.

BIK
Mjesec je u Vagi i vi se osjećate karizmatično. Neki poslovni pregovori ili dogovori za svadbu mogu uspjeti ako vi preuzmete posredovanje. Imate nevjerojatnu moć uvjeravanja i što got ćete pokušati nekome približiti, činit će mu se strašno privlačnim. Večeras se oslobodite navike i dosade i upustite se u nešto novo i potpuno ludo.

BLIZANCI
Možete se opustiti i uživati u ovom danu. Kada je Mjesec u Vagi, Blizanci dan trebaju posvetiti romantici. Današnja ključna riječ za vas je inicijativa. Ako već neko vrijeme razmišljate o određenoj osobi, danas je dan kada treba krenuti u akciju. Ako ste u vezi nemojte propustiti unijeti svježinu u vezu nečim neočekivanim i zadiviti parntera. Bit ćete puni energije pa je pametno iskoristite. Razmislite o izletu ili roštilju na otvorenom.

RAK
Danas nemojte oklijevati, posebno kad je vaša ljubavna veza u pitanju. Pravi je čas da kažete što vas već duže vremena muči. Čim prije riješite probleme, nemojte ih ignorirati ili zapostavljati jer neće sami od sebe nestati. Čini vam se da se samo vi brinete za domaćinstvo? Recite to, nemojte dozvoliti da vam sporedne stvari pokvare dobar odnos.

LAV
Dobra vijest za Lavove: danas ste ponovno neodoljivo šarmantni. To će vam ići u korist u svakom smislu. Moći ćete utjecati na ljude i njihov način razmišljanja. Usmjerite energiju na prijatelje, stare i nove, posvetite im sljedećih nekoliko dana. Sada je najbolje vrijeme da impresionirate sve oko sebe, pa izađite u društvo i upoznajte nove ljude. Ljubav je svuda oko vas ? ne oklijevajte ni časka!

DJEVICA
U posljednje vrijeme naporno i predano radite i danas je najbolje malo se zaustaviti i predahnuti. Počastite se nečim posebnim. Pozovite najdraže prijatelje na večeru ili na druženje u vrtu. Ne škrtarite na sebi, kupite si tu stvarčicu koju već dugo želite.

VAGA
Mjesec je u Vagi, a to je dobro razdoblje za sve Vage. Ciljajte u vis i sve vaše stelice pogodit će ravno u metu. Vrlo podogodno vrijeme za novi početak i ostvarenje projekata. Okružite se ljudima, razgovarajte, izmjenjujte ideje i doći ćete do odličnih zamisli.

ŠKORPION
Inače dobra intuicija danas je u petoj brzini. Cijeli dan činit će vam se da vam pristižu važni signali što i kako dalje. Moglo bi biti nezgodno ukoliko dobijete poruke o partneru jer će vas zarobiti negativne misli. Budite sigurni da raspolažete svim važnim podacima prije no što krenete u akciju. Sastavite listu ?za? i ?protiv? i tek onda donesite sudbonosnu odluku.

STRIJELAC
S Mjesecom u Vagi vaša komunikativnost je vaše najjače oružje. Plijenit ćete pozornost svojim zaraznim osmjehom i entuzijazmom. Gdje god da se pojavite privući ćete svu pozornost na sebe i postati centar društva. Dajte do znanja što od drugih očekujete i dobit ćete povratnu informaciju koja će vas oduševiti.

JARAC
Malo vam je teško usredotočiti misli na važne stvari? To vam je današnji izazov. Budite ustrajni i nemojte izbjegavati što vam nije ugodno, sve što naiđe treba riješiti, inače će postati složeno. Dobro je što vas okolina razumije, pa imate podršku. Probajte otkriti što vam je zaista važno i tome se danas posvetite.

VODENJAK
Mjesec u Vagi zanimljivo utječe na intelektualnu aktivnost Vodenjaka. Pred vama je bezbroj prednosti i mogućnosti za proučavanje filozofskih i moralnih rasprava. Ne samo da ćete pozorno slušati što vam drugi govore, nego će vas čak i zanimati o čemu govore.

RIBE
Danas treba zaboraviti na sramežljivost i posvetiti se bliskim osobama. Bit ćete od velike pomoći prijateljima i obitelji sljedećih nekoliko dana. Ipak, učinit će vam se da vam je osobni život u potpunoj konfuziji, čini vam se da imate previše mogućnosti, a niti jedna vas ne zadovoljava te ste potpuno zbunjeni. Danas se nemojte upuštati ni u šta nesigurno, nije dobro vrijeme za rizik.

Povratak na Net.hr