Horoskop za rođene 3. aprila

Dan verbalne snage!

Osobe rođene 3. aprila imaju snažnu želju za isticanjem u svemu što rade. Biti u centru pažnje je nešto čemu ove osobe teže a to ostvaruju zahvaljujući ili svojim talentima, znanjem ili snalaženjem u određenoj situaciji socijalnog preživljavanja.

Osnovi zadatak koji sebi postavljaju je uređenje i kontrolisanje okruženja. Iz tog razloga svojim prijateljima i saradnicima nameću svoje mišljenje i svojom verbalnom snagom usmeravaju u željenom pravcu. Čak i kada se desi da ih drugi ignorišu (što je nepodnošljivo za osobe rođene 3. aprila) uspevaju da ih pridobiju svojim šarmom. Poseduju snažno intuitivno razumevanje funkcionisanja ljudskih odnosa. Iako ponekad pojednostavljeno posmatraju probleme ove osobe uspevaju da uvek sagledaju srž problema i da ga reše.

Njihova težnja ka ponašanju u skladu sa vlastitim načelima i nezavisnom ponašanju mogu delimično da budu ometana njihovim vezama sa određenim društvenim grupama. Njihova potreba da ih drugi cene i poštuju im oduzima mnogo energije. Njihovo delovanje u društvenim grupama je omiljeno zbog sposobnosti da ujedine različite ili čak protivrečne stane.

Osobama rođenim 3. aprila vladaju broj tri i planeta Jupiter. Trojke teže da se uzdignu do največih visina u poslu kojim se bave. Sklone su diktatorskom ponašanju ali je ono kod osoba rođenih 3. aprila ublaženo zbog nihove potrebe da stvari idu glatko i da pritom ne izdaju nikakva naređenja. Imaju veliku snagu neverbalne komunikacije kao i moć sugestije. Jupiter i planeta Mars koja vlada znakom Ovan donose nepristrasno mišljenje i delovanje.

Ove osobe se mogu pohvaliti veoma dobrim zdravljem. Imaju dobar apetit i u retkim slučajevima mogu imati probleme sa težinom. U tom slučaju bi trebalo da kontrolišu svoju ishrano, smanje unos ugljenih hidrata i masti u svoj organizam. Ove osoe takođe bi trebalo da shvate da drugima ne mogu biti od pomoći ukoliko svoje zdravlje potpuno zapostave. I pored toga što imaju predispozicije da se nikada ne razbole, dugotrajnim zanemarivanjem signala koje njihovo telo šalje ipak se mogu javiti zdravstveni problemi.

Rođeni na današnji dan: Marlon Brando, Edi Marfi, Alek Boldvin, Doris Dej.

Povratak na Net.hr