Horoskop za rođene 27. februara

Dan romantičara!

Osobe rođene 27. februara su veoma zahtevne individue. Tokom dana troše ogromnu količinu energije pokušavajući da osnovne elemente svakodnevnog života učine pristupačnijim i lakšim. Veliki su realisti i često se susreću sa velikim životnim problemima naročito kada je ljubavni život u pitanju.

Ove osobe intuitivno biraju partnera, ali su istovremeno i veoma zahtevni, pa im taj intuitivni izbor donosi samo probleme. Stabilnost i sreću kod ovih osoba je moguće izgraditi samo ako temeljno spoznaju svet i svoje mesto u njemu. Međutim, ove osobe vrlo malo znaju o sebi i veruju da im probleme može rešiti neka druga osoba, pa mnogo energije ulažu u svoj ljubavno emotivni život. Slobodnog su duha i vrlo teško prihvataju ograničenja bilo koje vrste.

Intelekt im je veoma izražen pa često tragaju za osobama i supružnicima koji su izuzetno itelektualno aktivni jer ih to ispunjava. Imaju neverovatnu želju za dominacijom, a usled energije koju poseduju može se stvoriti veoma nametljiva priroda koju bi trebalo kontrolisati. Njihova osetljiva priroda im može pomoći da ostvare veliki lični razvoj bez ičije pomoći.

Osobama rođenim 27. februara vladaju broj 9 i planeta Mars. Devetke imaju snažan uticaj na sve osobe iz svog okruženja. Broj devet sadrži u sebi sve ostale brojeve jer svaki broj pomnožen ili sabran sa brojem devet daje taj broj. Može se posmatrati kao zbir duha materije i energije. Devetke su energetski veoma zahtevne i kaže se da iscrpljuju druge. Mars kao veoma snažna i agresivna planeta u aspektu sa Neptunom koji vlada Ribama može doneti snažne i magične kvalitete kao i intuitivne moći.

Ove osobe su veoma informisane o zdravstvenim problemima koje muče osobe iz njihovog okruženja i iznenađujuće je koliko su upoznati sa lečenjem bolesti iako najčešće ne poseduju nikakvo medicinsko obrazovanje. Možda se baš zbog tog znanja malo slobodnije ponašaju kada je njihovo zdravlje u pitanju pa mogu ozbiljno oboleti. Redovni lekarski pregledi su kod ovih osoba neophodni. Čak i ako su potpuno zdravi pregled, ako im je lakše, mogu shvatiti kao razgovor ili konsultacije sa „kolegom“.

Rođeni na današnji dan: Konstantin Veliki, Elizabet Tejlor, Irvin Šo.

Povratak na Net.hr