Horoskop za rođene 25. aprila

Dan fizičke dominacije!

Osobe rođene 25. aprila bez obzira na to dali su fizički veoma razijeni ili ne imaju izrazitu fizičku pojavu. Onog trenutka kada se pojave u prostoriji to svi znaju. Ovakav dinamičan i dominantan stav se takođe nalazi i u njihovim idejama i stavovima u kojima nema ničeg neozbiljnog. Njihova moć govora je veoma izražena ali je koriste samo u situacijama kada je to potrebno.

Takvim ponašanjem zadržavaju sofisticiranost što ih čini još atraktivnijim za druge. Kada su u pitanju partnerski odnosi ove osobe bi trebalo da ukrote svoju dominaciju; kada je njihovo posao u pitanju trebalo bi da ne privlače bespotrebnu pažnju i prihvataju zasluge koje im ne pripadaju. Obožavaju da putuju ali zbog njihove dominantne prisutnosti uvek oseti njihovo odsustvo kako na poslu tako i u porodici.

Ovo su pragmatični i sumnjičavi realisti koji će prezirati svakoga ko pokuša da ih slatkorečivošću impresionira trošeći njihovo vreme. Iz tog razloga pažljivo biraju prijatelje i saradnike. Osobe rođene 25. aprila tešto prihvataju da budu upravljani drugima, i sa mukom „slušaju“ druge, naročito svoju decu. Problem nastaje u tome što ove osobe teško prihvataju realnost i najvažnije im je ono što sami žele.

Osobama rođenim 25. aprila vladaju broj 7 i planeta Neptun. Sedmice vole putovanja i promene. Zbog toga ove osobe mogu biti u konfliktu sa samim sobom jer nisu rade da napuštaju već postojeći posao. Neptun, vodena planeta koja vlada vizijama, snovima, psihičkim fenomenima na ove osobe može uticati tako da izgube kontakt sa stvarnošću. Ovo se naročito (zbog uticaja Venere koja vlada znakom Bik) odnosi na osećanja drugih.

Zbog svog predstavljanja u fizičkom planu ove osobe najčešće mogu imati problema sa srcem, cirkulacijom i pritiskom. U toku svog života ukoliko su izloženi prevelikim pritiscima, ove osobe mogu imati problema sa kostima. Zbog toga je važno da svoje aktivnosti organizuju na što je moguće sigurniji način i da izbegavaju opterećanja tela. Kada je ishrana u pitanju ove osobe bi trebalo da izbegavaju sve što povećava nivo holesterola u njihovoj krvi.

Rođeni na današnji dan: Al Paćino, Rene Zelveger, Ela Ficdžerald, Filipe Masa.

Povratak na Net.hr