Horoskop za rođene 13. juna

Dan hrabrosti!

Osobe rođene 13. juna su veliki avanturisti okrenute snovima o dalekim mestima. Još u ranoj mladosti čitajući raznorazne knjige ove osobe podstiču ideje o dalekim svetovima. Prateći fantazije, ove osobe često imaju želju za putovanjem u udaljene zemlje. Ovakva putovanja za njih predstavljaju avanturu kojom će ostvariti sebe.

Razvijene osobe rođene 13. juna ostvaruju svoje fantazije bilo na poslu, istraživanju ili umetnosti. Manje ambiciozne osobe rođene ovog dana često imaju skrivene želje čije im ostvarenje ne polazi za rukom. Zbog toga bi trebalo da shvate da je moguća frustracija zasnovana na nepodudarnosti između onoga što žele i onoga što jesu.

Moto osoba rođenih 13. juna je da ništa nije nemoguće. Na ovaj način ove osobe moć svog duha koriste kako bi trijumfovale nad realnim preprekama. Kada to čine osećaju se preispunjeno ali postoji opasnost da se takvi trijumfi događaju samo u duhu i da su ove osobe sklone samoobmani.

Osobe rođene 13. juna privlače opasnost i rizikovanje. To nikako ne znači da imaju neke autodestruktivne porive. Opasnost ih privlači jer im omogućava da iskoriste svoju tehniku i hrabrost da se upuste preko već određenih granica. Hrabrost je jedna od ključnih vrlina za osobe rođene 13. juna.

Osobama rođenim 13. juna vladaju broj 4 i planeta Uran. Uran je planeta koja je vrlo lutajuća i eksplozivna. Osobe rođene 13. juna uključene su u aktivnosti koje imaju veliki cilj bilo u fantaziji bilo u realnosti ove osobe moraju da nauče da ubuzdaju uranovsku stranu svoje ličnosti. Uran utiče na promene koje su često nasilne, kao i na nekonvencionalno ponašanje. Za broj 13 se smatra da je nesrećan broj ali to nije tačno. Ovaj broj je veoma moćan i potrebno je odnositi se odgovorno i njegovu moć mudro iskorišćavati.

Kada je zdravlje u pitanju osobe rođene 13. juna su zbog svog karaktera sklone raznim vrstama nesrećnih slučajeva. Velika većina osoba rođenih ovog dana je svesna ove opasnosti i preduzima mere kako bi se to sprečilo. Međutim, može im biti jako teško da sebe zaštite u psihološkoj sferi. U ekstremnim slučajevima može doći do psihološke neizbalansiranosti što je rezultat življenja u svetu potisnutih frustracija. Najbolje bi bilo ukoliko bi osobe rođene 13. juna same sebi pripremale hranu.

Rođeni na današnji dan: Meri i Ešli Olsen, Kris Evans, Sandra Valentin.

Povratak na Net.hr