Play ponuda

Hitler je frustriran jer se Gizmodo dočepao tajnog iPhonea 4G

shimmer fallback
21.4.2010.
13:52
Play ponuda

Jedan od najčešćih zabavnih mema koji se pojavljuju na internetu je adaptacija završnih scena iz filma Oliver Hirschbiegela, The Downfall, u hrvatskom prijevodu 'Hitler: Konačni pad' kada Hitler saznaje da je njegova situacija beznadna. Budući da se taj dijalog vodi na njemačkom jeziku s engleskim titlom, nije naročito teško zamjeniti taj dijalog s drugim. S komičnim i u često slučajeva urnebesnim rezultatom.

Naravno, svi znamo da je Hitler bio čudovište i može se pojaviti dvojba jeli u redu igranje sa značenjima i izvrgavanje cijele stvari bespoštednom humoru. Vlasnici prava na film 'Hitler: Konačni pad', kompanija Constantine Films, odlučila je jednom zauvijek skinuti s interneta sve njihove neovlašteno korištene materijale (kojih ima doslovce na tisuće) . Iako zapravo nije u redu kršenje autorskih prava, ove adaptacije su ipak fantastična promocija za film. U YouTubeu očito ne misle tako pa su filmić s Hitlerom koji se obrušio na Gizmodo brzo uklonili sa svojih stranica. Ipak, nećete ostati uskraćeni za tu videosnimku jer smo je pronašli na jednom drugom video servisu.

Uostalom, sami pogledajte kako je Hitler reagirao kada je saznao se Gizmodo, internet publikacija koja objavljuje vijesti iz domene informacijsko-komunikacijske tehnologije, dočepao novog Appleova iPhonea koji je, kao što smo jučer prenijeli, Appleov programer izgubio u jednoj pivnici.

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=11085989&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=&fullscreen=1

iPhone 4g Hitler Parody from Obama Pacman on Vimeo.

Prethodni članci:Ovo je tajni iPhone koji Apple sad traži natrag

Play ponuda
Play ponuda