Slavni prvak dotučen: Izgubio 10 milijuna dolara na kladionici!

Jedan od najbogatijih sportaša svijeta, Floyd Mayweather Junior, doživio je kladioničarski brodolom života. Slavni boksač, poznat i po višemilijunskim dobicima na kladionici, ovoga je puta gadno pogriješio, i to baš kad je bilo najvažnije.

Po pisanju američkih medija, Mayweather je u više različitih kladionica ukupno uplatio nevjerojatnih 10,4 milijuna dolara na pobjedu Denver Broncosa u slavnom Super Bowlu, jednom od najpopularnijih sportskih događaja godine.

Broncosi su bili lagani favoriti, omjeri su u svakom slučaju radili za boksačkog prvaka, ali dogodilo se rezultatsko čudo. Po prvi put u povijesti prestižni naslov prvaka NFL lige osvojili su Seattle Seahawksi i to u velikom stilu. Po informacijama anonimnog izvora bliskog prvaku, Mayweather je na kraju susreta odigranog u New Yorku bio dotučen gotovo kao i njegova momčad, koja je izgubila s impresivnih 43-8!

Priču je za medije navodno potvrdilo nekoliko lasvegaških ‘bookieja’ kod kojih je Mayweather uplatio uloge.

Ipak, nema straha za prvaka. Čak i ovakav kladioničarski brodolom teško da će ozbiljno ugroziti stanje na računu jednog od najbogatijih sportaša svijeta. Mayweather je, naime, samo od dvije borbe protiv Roberta Guerrera i Saula Canela Alvareza prošle godine inkasirao 100 milijuna dolara, a u međuvremenu je ogromne svote dizao i na kladionici.

U lipnju prošle godine zaradio je skoro šest milijuna dolara na pobjedi Miami Heata protiv San Antoniao Spursa, u čuvenoj sedmoj utakmici NBA finala.

Povratak na Net.hr