Doživite orgazam ? otvorenih očiju!

I oči su dio tijela na kojemu se odražavaju vibracije orgazma – pogledate li, put je to do slatke vrtoglavice

Vrlo malo parova uspijeva održati oči otvorenima tijekom orgazma: samo 30 posto parova vodi ljubav otvorenih očiju, a jedva polovica tog postotka se gleda međusobno u oči za vrijeme orgazma. Psiholog i seksualni terapeut Dr. David Schnarch obećava nezaboravno iskustvo ako uspijete spojiti poglede na vrhuncu, ali dodaje da ipak istinski užitak ovisi o razini intimnosti među partnerima. Dakle, pitanje je, možete li si dozvoliti potpuno otkrivanje partneru.

Ali oni koji uspiju pogledati u oči svoga partnera u trenutku orgazma, naelektrizirat će se strujom spoja koji dožive. Ako želite doživjeti to veličanstveno iskustvo, ostavite u sobi dovoljno svjetla tako da se možete vidjeti, a Ťvidjeti se međusobnoť ne znači da gledate jedno drugome tijelo. To znači da dozvoljavate partneru da gleda u vaše oči ? dušu u trenutku orgazma.

Ako je očni kontakt za vas previše vrtoglav, počnite s opuštanjem pomoću grljenja, koje je za Dr. Schnarcha jedan od alata za spajanje. Pri tome je ono što činite svojim umom jednako važno kao i ono što činite svojim tijelom.

Povratak na Net.hr