DRAMA NA SUDU / Zagrepčanka osuđena na zatvor jer je suprugu rekla: 'Puši ku*ac'; Ona: 'Rekao mi je da sam glupača!', a on: 'Govori mi da sam piz*ek'

'Počinila je psihičko nasilje u obitelji nad suprugom Ivanom u prisutnosti dvoje maloljetne djece'

27.10.2021.
11:23
Ilustracija: Shutterstock

Pedesetogodišnja Gabi uhićena je nakon što je suprugu Ivanu u obiteljskoj kući tijekom svađe rekla da "puši ku*ac". On ju je snimio mobitelom i prijavio policiji gdje je prenoćila, javlja RTL.

Žena je osuđena na čak 45 dana zatvora uvjetno. Naime, prema presudi, žena je prošle godine u rujnu oko 13.20 sati "počinila psihičko nasilje u obitelji nad suprugom Ivanom u prisutnosti dvoje maloljetne djece na način da mu je rekla: "Puši ku*ac" što je kod muža izazvalo uznemirenost i povredu dostojanstva". 

Žena je tvrdila da je suprug njoj prije toga rekao da je glupača.

Osuđen za obiteljsko nasilje

Problemi su se pojavili kada ju je suprug prije dvije ili tri godine optužio da ima ljubavnika te ju je pratio i prisluškivao njezin telefon. Nakon te svađe više ne žive zajedno. Suprug je inače bivši policajac koji danas radi kao zaštitar. Ranije je osuđen za obiteljsko nasilje nakon što ga je žena prijavila za sličan slučaj. 

"Vrijeđanje i provociranje od strane supruge u ovih godinu i pol sastojalo se u tome da ne prođu niti dva dana, a da supruga ne kaže: 'Vas četiri ste debili, neradnici i bitange", svjedočio je Ivan na sudu. 

"Debili nisam rekla", rekla je u sudnici Gabi. "Isto tako, supruga meni govori da sam krpelj i da sam gori od krpelja jer krpelj se napije krvi i otkine. I govori mi svakodnevno pred djecom da sam pizdek".

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali