Tek je izasao iz zatvora i ponovno je pokusao silovati

Muskarcu koji je uhicen zbog sumnje da je pokusao u Splitu silovati 21-godisnjakinju Izvanraspravno vijece Zupanijskog suda u Splitu u cetvrtak nije prihvatilo jamcevinu od 50 tisuca kuna koju je ponudio. Do daljnjeg ostaje u istraznom zatvoru na Bilicama.

Ucinio je to godinu dana nakon sto je izasao sa izdrzavanja zatvorske kazne od sest godina i deset mjeseci na uvjetnu slobodu. Osudenici nakon odsluzene dvije trecine kazne izlaze na slobodu, pa je tako bio slucaj i sa njim, pise Slobodna Dalmacija.

Splitsko tuziteljstvo je zbog njegove dosadasnje osudivanosti odlucilo da on i dalje ostane u zatvoru na Bilicama, (vec je silovao djevojku iz Splita i maloljetnu Osjecanku).

Bio na degustaciji vina

U svojoj obrani nakon uhicenja u subotu je rekao da je bio na degustaciji vina na Rivi, da je poprilicno popio (izmjeren mu je 1,10 promila alkohola u krvi) te je odlucio ici kuci pjeske, a ne automobilom. Negira da je uopce napao djevojku, a u prilog svojoj tvrdnji je naveo kako na djevojci nisu zabiljezene nikave ozljede niti joj je potrgana odjeca.

Djevojka koja se do prije tri godine bavila jednim borilackim sportom rekla je policiji sasvim drugaciju pricu navodeci da je napadac pokusao skinuti minicu te da ga je ona udarila nogom nakon cega je pocela bjezati. No napadac je je bio uporan te je opet potrcao za njom pokusavsi joj opet strgnuti minicu.

Odvjetnik iznenaden

Njegov odvjetnik Borivoje Milosevic je rekao da njegov klijent negira kazneno djelo i da je iznenaden neprihvacanjem jamcevine.

“Misljenja sam da se u ovom slucaju radilo o eventualnoj bludnoj radnji onoga tko je to djelo izvrsio. Moj klijent negira da je on to napravio. Cak stovise, nije vidio nikakvu djevojku a kamo li bio u bilo kakvom kontaktu s njom”.

Povratak na Net.hr