Play ponuda

VIDEO: / Izvrijeđali Sanadera usred Zagreba

shimmer fallback
10.9.2012.
13:14
Play ponuda

"Mic po mic s hakiranjem smo stigli i do same glave lopovske hobotnice – Capo Sanadera. Toliko je navikao da mu sve prolazi ležerno u životu da ovaj doček nije ni u snu sanjao", napisali su na Facebooku članovi Građanske akcije koji su jutros pogrdnim uzvicima pred zagrebačkim Županijskim sudom dočekali Ivu Sanadera.

Nosili su transparente na kojima je pisalo: "Slučajni građani okupili se u slučajnoj državi", "Ivo, lupežu, stidi se, "Drž' se, Ivo! Pravosuđe je uz tebe".

Sanader se ležerno došetao do suda s jednom rukom u džepu, a to je izgleda još više isprovociralo prosvjednike te su mu nastavili praviti društvo na ulici. "Dr. Ivo se ne treba brinuti za svoju sudbinu jer je i tako postavio svoje kriminalce od Vrhovnog suda na niže, pa će se ta hobotnica pobrinuti da Ivo odšeta slobodan kao ptica. Naravno, jer ova naša Vlada nema hrabrosti da se pobrine da Sanader završi iza rešetaka. Mi, naprosto, ne možemo više podnijeti da nam se kriminalci na čelu sa Sanaderom svaku večer smiju u lice preko malih ekrana, te ćemo nastojati da ubuduće takve bahate spodobe šetaju gradom s vrećicom na glavi", poručili su preko popularne društvene mreže.

Podsjetimo, na Županijskom sudu nastavljeno je suđenje Sanaderu, HDZ-u te ostalim optuženicima u aferi Fimi-Media. Suđenje se nastavlja svjedočenjem bivšeg člana Uprave Hrvatskih šuma Božidara Longina i bivšeg predsjednika Uprave Hrvatske pošte Andreja Sardelića.

Jedna od optuženih, bivša HDZ-ova blagajnica Branka Pavošević u svom je iskazu u istrazi spomenula da je Longin donirao HDZ-u 30.000 eura, a za Sardelića je u medijima ranije objavljeno da je kao šef Hrvatskih pošta 2006. potpisao odluku o dodjeli 199 tisuća kuna vrijednog posla marketinškoj tvrtki Fimi-Mediji za organizaciju božićnog domjenka Hrvatske pošte 2006.

Play ponuda
Play ponuda