POLICIJA OTKRILA KAKO JE DOŠLO DO TRAGEDIJE U KOJOJ JE POGINUO VATROGASAC (24): / 'Požar je izbio na balkonu zbog kemijske reakcije'

Policija je objavila dopunu informacije o jučerašnjoj pogibiji velikogoričkog vatrogasca Ivana Galekovića, koji je stradao u intervenciji zbog požara na kući

22.7.2019.
11:06
Pixsell/Josip Škof
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Policija je danas objavila dopunu informacije s detaljima pogibije 24-godišnjeg vatrogasca Ivana Galekovića, koji je stradao prilikom intervencije zbog požara na kući u velikogoričkoj ulici Mate Lovraka. Vatrogasac je tada teško ozlijeđen, a ozljedama je podlegao oko 19 sati u zagrebačkom KBC-u.

Velika materijalna šteta

"Obavljenim očevidom koji su proveli policijski službenici Ekipe za očevid Policijske uprave zagrebačke u suradnji s vještacima Centra za forenzička istraživanja, ispitivanja i vještačenja Ivan Vučetić utvrđeno je da je požar najvjerojatnije izbio na balkonu stana na prvom katu stambenog objekta, a prema mišljenju vještaka zbog kemijske reakcije lakozapaljivih tekućina odloženih na tom mjestu", priopćili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Iz policije dodaju kako je zbog požara oštećen inventar u pet stanova, materijalna šteta nije utvrđena, ali se smatra velikom.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali