POKREĆE SE DISCIPLINSKI POSTUPAK PROTIV POLICAJACA CAJKAROŠA: / Pripadnici interventne divljali na koncertu Mitre Mirića izvan dužnosti

Image
Foto: YouTube/Screenshot

Protiv interventnih policajaca izvan dužnosti, koji su sudjelovali u tužnjavi na koncertu folk pjevača Mitra Mirića, bit će podignut disciplinski postupak

13.12.2018.
16:21
YouTube/Screenshot
Play logo

Prema saznanjima bjelovarsko-bilogorske policije, u subotnjoj tučnjavi u bjelovarskom noćnom klubu na koncertu turbo folk pjevača Mitra Mirića sudjelovala su dva do tri pripadnika interventne policije koji su bili u civilu i izvan dužnosti, a protiv njih će se pokrenuti disciplinski postupak.

Kriminalističko istraživanje još uvijek je u tijeku zbog toga što je potrebno ispitati više sudionika, ali i svjedoka toga događaja. Čim se istraživanje završi, a to se očekuje početkom idućeg tjedna, javnost će biti obaviještena o rezultatima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
AGRESIVNI POLICAJCI IZAZVALI MAKLJAŽU NA CAJKAMA? /

'Jedan od njih je zgrabio curu za glavu i bacio je na pločnik'

Image
AGRESIVNI POLICAJCI IZAZVALI MAKLJAŽU NA CAJKAMA? /

'Jedan od njih je zgrabio curu za glavu i bacio je na pločnik'

Dvije osobe ozlijeđene

Protiv policajaca koji su sudjelovali u tučnjavi bit će proveden disciplinski postupak, a načelnik PU bjelovarsko-bilogorske Veseljko Ravenščak odlučit će hoće li biti potrebne disciplinske mjere, čulo se na današnjoj tiskovnoj konferenciji u bjelovarskoj policiji sazvanoj zbog velikog interesa javnosti za subotnji incident na koncertu u noćnom klubu kada su u masovnoj tučnjavi na koncertu dvije osobe zadobile lakše ozljede.

Play logo

Na upit je li tučnjavu u noćnom klubu okončao dolazak interventne policije, glasnogovornik Dražen Medved odgovorio je da su u objekt pristigle sve raspoložive ophodnje.

"Intervenirale su sve raspoložive ophodnje jer smo dobili dojavu da je riječ o remećenju javnog reda i mira u većem obimu. Naša je praksa da su takvim situacijama šaljemo sve raspoložive ophodnje, dakle i interventnu i temeljnu i prometnu. Na taj način kvalitetno možemo odraditi posao, a i dolazi do smirivanja strasti, a i djeluje preventivno da se smire strasti", pojasnio je glasnogovornik Medved.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo