VRIJEDNOST OKO 11,3 MILIJUNA KUNA

ODLUKA TRGOVAČKOG SUDA: Kerumu obrisano vlasništvo nad vinogradom na Hvaru i zgradom na Čiovu

Sudskom odlukom brišu se sve zabilježbe prava i tereta na nekretninama u vlasništvu Keruma d.o.o u stečaju nad vinogradom u Jelsi na Hvaru i zgradom u Okrugu Donjem na Čiovu

Trgovački sud u Splitu donio je zaključke o brisanju vlasništva Keruma d.o.o u stečaju nad vinogradom u Jelsi na Hvaru i zgradom u Okrugu Donjem na Čiovu vrijednima oko 11,3 milijuna kuna koji su predani u posjed i vlasništvo stečajnom vjerovniku B2 Kapital d.o.o.

Sudskom odlukom brišu se sve zabilježbe prava i tereta na navedenim nekretninama koje su predane B2 Kapitalu d.o.o. kao kupcu koji je prebijanjem tražbine od 3,72 milijuna kuna prethodno postao vlasnikom vinograda u Jelsi površine 10.492 četvornih metara, ali i višekatnice u Okrugu Donjem vrijedne oko 7,6 milijuna kuna.

NA NJUŠKALU SE PRODAJE I KERUMOVA SVINJOGOJSKA FARMA KOD DRNIŠA: Evo što sve možete dobiti za 9,1 milijuna kuna

Prodaja nekretnina

Sudske odluke uslijedile su nakon posljednjeg izvještaja stečajne upraviteljice Natalije Mladineo u kojem se navode termini i ishodi dosad održanih javnih dražbi u kojima su se “na bubnju” prodavale neke od najvrjednijih nekretnina tvrtke u stečaju splitskog poduzetnika, političara i kandidata za gradonačelnika na predstojećim izborima Željka Keruma.

Kako se navodi u izvještaju, Financijska agencija (Fina) krajem veljače objavila je održavanje prve javne dražbe na kojoj će se se do 18. svibnja prodavati poslovni objekt u Zadru s početnom cijenom od 8,65 milijuna kuna, ali  i legendarni propali zagrebački restoran Šumski dvor s početnom cijenom od 11,3 milijuna kuna.

Navedena je i početna cijena za bivše zagrebačko kino Central od 7,46 milijuna kuna, ali istaknuto je i da na dosad tri održana ročišta za Kerumovu svinjogojsku farmu u Drnišu, oglašenu čak i na Njuškalu, nije bilo zaprimljenih ponuda za kupnju.

NITKO NE ŽELI KUPITI KERUMOVU SVINJOGOJSKU FARMU: U ponovljenom oglasu na Njuškalu koštala je 8,19 milijuna kuna

STEČAJ KERUMA: Predložena prodaja tri prestižne nekretnine tvrtke, samo jedna je procijenjena 15,17 milijuna kuna

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr