A ON NEĆE NI DAN ZATVORA VIDJETI / Mladić (21) kod Ludbrega tukao svoju djevojku, vukao ju po podu i gurao joj majicu u usta, a pronašli su mu i drogu

Image
Izvor: Ilustracija / Shutterstock

Kasnije je kod njega pronađeno i 33 grama marihuane, vaga i drobilica

15.3.2023.
10:46
Ilustracija / Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nepravomoćnom presudom Općinskog suda na sjeverozapadu Hrvatske mladić (21) je proglašen krivim i izrečen mu je pridržaj maloljetničkog zatvora u trajanju od tri godine. U tom razdoblju mu može biti izrečen maloljetnički zatvor ako u vremenu kušnje počini novo kazneno djelo.

Mladić je živio sa svojom djevojkom u stanu u Ludbregu. Prošle je godine 1. ožujka revoltiran time što mu djevojka nije htjela dati šifru za otključavanje mobitela, a u nakani da je tjelesno ozljedi, zadao joj je više udaraca po cijelom tijelu.

Image
Skandal u Slavoniji /

Uhićen HDZ-ov župan i troje policajaca. Navodno su muljali o sudaru u kojem je Dekanić sudjelovao uoči Uskrsa

Image
Skandal u Slavoniji /

Uhićen HDZ-ov župan i troje policajaca. Navodno su muljali o sudaru u kojem je Dekanić sudjelovao uoči Uskrsa

Rukama je hvatao oko vrata i davio ju

Pritom joj je i zatezao ruke i prste na rukama te je vukao po stanu. Ona je u nekoliko navrata pala na pod i udarala u dijelove pokućstva, prenosi regionalni.com. Također, sjeo na nju i stiskao joj trup i ruke, rukama je hvatao oko vrata i davio je, potrgao joj majicu te joj istu gurao u usta.

Ona je zadobila višestruke površinske ozljede u vidu podlijeva donje usnice, hematoma iza oba uha, krvnih podlijeva na vratu, prsnom košu, donjem dijelu leđa i zdjelici. Zastrašivao ju je riječima: "ubil bum te, došli buju frendovi s Dubrave", a to je kod nje izazvalo osjećaj straha za vlastiti život i sigurnost. Na kraju joj je razbio mobitel bacivši ga u zid.

Pronađena i marihuana kod njega

Kasnije je kod njega pronađeno i 33 grama marihuane, vaga i drobilica.

Izrečen mu je pridržaj maloljetničkog zatvora, a također on se mora podvrgnuti stručnom medicinskom postupku ili postupku odvikavanja od droge ili drugih ovisnosti te uključiti u pojedinačni ili skupni psihosocijalni tretman u savjetovalištu za mlade.

Presuda nije pravomoćna i na nju mladić ima pravo žalbe.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču