glumio zainteresiranog / FOTO/VIDEO Ovako je lopov pokrao zlatarnicu iz Sesveta. Vlasnik objavio snimku, nestao je u trenu

Image
Foto: Tihomir Zlatarna Daria

Tihomir Zlatarna Daria objavio je na Facebooku status u kojem navodi da se dogodilo razbojništvo u njegovoj zlatarni Daria u Sesvetama

2.8.2023.
11:45
Tihomir Zlatarna Daria
VOYO logo

Policija je ranije danas objavila kako je nepoznati muškarac upao u zlatarnicu u Sesvetama gdje je orobio 46-godišnjeg vlasnika.

Tihomir Zlatarna Daria objavila je na Facebooku status u kojem navodi da se dogodilo razbojništvo u njegovoj zlatarni Daria u Sesvetama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napadač je bio visok otprilike 1.70, svjetlije puti i naočale za vid, traperice te karirana košulja, molim dijelite objavu možda ga netko prepozna", objavio je. Dodao je i snimku nadzorne kamere na kojoj se vidi kako muškarac glumi zainteresiranu osobu, promatrajući narukvice ili ogrlice, koliko se vidi na snimci, a čim djelatnik nakratko odlazi od pulta, grabi sve skupa i bježi. Djelatnik je krenuo za njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Ne pljačkaju banke, nego župnike i Crkve. Od eura do kutije za milodare: Što su sve ukrali slavonski Bonnie i Clyde?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo