Play ponuda

Policija traga za muškarcem koji je napao četiri žene

shimmer fallback

Policija traga za muškarcem koji je u nedjelju navečer na području Brinja u dva ugostiteljska objekta napao četiri žene.

13.12.2012.
17:28
Play ponuda

Dvojica pijanih muškaraca su u dva kafića fizički i verbalno napala ukupno četiri žene. Jedan je u bijegu.

Prava drama odvijala se u dva ugostiteljska objekta na području Brinja u nedjelju navečer. Prvotno su dva muškarca u dobi od 43 i 47 godina narušavali javni red i mir u jednom kafiću. 43-godišnjak je verbalno napao vlasnicu i zaposlenicu, nakon čega je vlasnicu fizički napao 47-godišnjak, otprije poznat policiji zbog sličnih djela.

Obojica su otišla, no 43-godišnjak se ubrzo vratio, ali su ga dočekala zaključana vrata. Pokušao je na silu ući u kafić, galameći i udarajući po ulaznim vratima nakon čega se pojavila policija i privela ga.

Napao konobaricu jer mu je odbila dati piće

Pola sata kasnije u drugom ugostiteljskom objektu, 47-godišnjak je fizički napao zaposlenicu koja mu je zbog vidno alkoholiziranog stanja odbila poslužiti piće. Ošamario ju je više puta, a potom se okomio na drugu zaposlenicu. Djevojka je pokušala pobjeći no sustigao ju je, srušio na pod i udarao po tijelu.

Otišao je iz kafića, a policija za njim još uvijek traga.

Protiv obojice je podnijet optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira na posebno drzak i nepristojan način, stoji u priopćenju PU ličko-senjske.

Play ponuda
Play ponuda