NE ZNA ŠTO ZNAČI 'NE'

BEČKA ŠKOLA, BALKANSKI SMJER: Djevojka ga odbila, a on je pregazio kombijem!

Bečka policija traga za mladićem koji je u nedjelju ujutro u 10. bečkom okrugu Favoriten namjerno pregazio Sanju L. (22), porijeklom iz Srbije.

Incidentu je prethodila svađa ispred poznate diskoteke Club Village, u kojem se uglavnom okupljaju mladi s Balkana. Djevojka je zadobila teške ozljede glave i kralježnice, javlja bečki Kurier.

Prema navodima svjedoka, dvadesetdvogodišnja djevojka je po izlasku iz poznatog kluba upala u konflikt s nekoliko muškaraca, nakon što je jednog od njih prethodno odbila.

Njen prijatelj kao i nekoliko drugih prisutnih uspjeli su smiriti situaciju, navodi glasnogovornik policije Christoph Pölzl.

LJUBAVNA DRAMA U BEČU: Hrvat mlatio Srpkinju, Bosanca ranio nožem!

Nije ju htio pustiti

Sanja L. je oko 6.30 krenula kući s prijateljima, ali ju je ispred kluba u jednom trenutku okružilo nekoliko mladića. Jedan od njih je nije htio pustiti, ali je njena prijeteljica pokušala smiriti situaciju, rekavši da idu autobusom kući.

Sanja je zatim s prijatljicom krenula prema autobusnom stajalištu linije 15A.

U tom trenutku je jedan od mladića kombijem marke Peugeot ubrzao i s ulice skrenuo na pločnik gdje je bez kočenja udario nesretnu djevojku, a zatim u punoj brzini pobjegao, ostavivši teško ozlijeđenu Sonju da leži na ulici.

Iskazi svjedoka kao i pronađeni tragovi ubrzanja ukazuju da je vozač namjerno udario djevojku.

ZA TREĆIM SE TRAGA: Hrvat upucao Srbina usred Beča i mirno ostao čekati policiju

Izvan je životne opasnosti

Prema navodima liječnika stanje Sanje L. je stabilno i nalazi se izvan životne opasnosti.

Policija traga za osumnjičenim muškarcem zbog sumnje da je počinio kazneno djelo pokušaj ubojstva, izjavio je glasnogovornik policije.

Policija je već preuzela video snimke iz kluba, a vlasnik kluba Toni Jurić kaže da ništa nije ukazivalo da će doći do tragedije.

“Policija pregledava snimke s video nadzora kako bi vidjeli jesu li ti mladići bili klubu”, izjavio je Jurić.

Povratak na Net.hr