VIDEO: Predsjednik SAD-a ismijao Davida Beckhama

Legenda engleskog nogometa David Beckham bio je glavni glumac u vicevima koje je predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Barack Obama valjao u posjetu momčadi LA Galaxyja Bijeloj kući.

Momčad iz Los Angelesa posjetila Bijelu kuću u Washingtonu kako bi primila priznanje od predsjednika države za osvojeni naslov MLS Cupa prošle sezone. Prilikom svog govora Obama je u nekoliko navrata ismijao, na simpatičan način, zvijezdu Galaxyja i bivšeg reprezentativca Engleske, 37-godišnjeg Davida Beckhama.

“U momčadi imamo jednog vrlo dobrog i nadolazećeg mladića. Njegovo ime je David Beckham. Pola igrača iz momčadi mogli bi mu biti djeca”, šalio se Obama.

“On je čvrst i jak igrač. Doista je rijetko da je netko tako jak na terenu, a da istovremeno ima svoju liniju donjeg rublja. David Beckham je taj čovjek”, nastavio je predsjednik koji se ipak nakon te opaske zaustavio, te zaista pohvalio Engleza za prošlogodišnji doprinos momčadi.

“Prošle je godine David igrao svoju najbolju godinu u MLS-u. Upisao je 15 asistencija unatoč činjenici da je ozlijedio kralježnicu i zadnju ložu sredinom, odnosno na kraju sezone”, zaključio je Obama.

Povratak na Net.hr