20 flašica lepka za zadnjicu potrošeno na izboru za mis Amerike

Neverovatne količine sredstava za ulepšavanje čine takmičarke lepim

Na izboru za mis Amerike koji je održan prošlog vikenda potrošene su neverovatne količine sredstava za ulepšavanje koje navode na razmišljanje da o pobednici odlučuje lepak, veštačka kosa i sprejevi, a najmanje lepota.

Takmičenje je održano u hotelu “Planet Hollywood” u Las Vegasu a pobedu je odnela Erin Bredi, međutim mnogo interesantnije od toga su brojke o potrošenim sredstvima za ulepšavanje.

Da bi američke lepotice izgledale savršeno potrošeno je čak 13 kilometara veštačke kose, a neverovatnih 1.000 pari trepavica zaslužno je za njihov zanosni pogled.

Pored toga potrošeno je 120 sjajeva za usne, i 150 sprejeva za bojenje kože u tamniju nijansu. Takmičarke su se u toku noći prošetale 200 večernjih haljina i 240 kupaćih kostima. Međutim najčudniji podatak je da je tokom izbora za mis iskorišćeno i 20 flašica lepka za zadnjicu.

Organizatori takmičenja otkrili su da se lepkomkupaći kostim fiksira za zadnjicu takmičarke, pa se tokom koračanja na pisti ne otkriva više nego što bi trebalo, prenosi E-oniline.

Povratak na Net.hr