GLEDATELJI POPLJUVALI NOVI TOP GEAR: / 'Pa taj čovjek je blijeda Clarksonova kopija čudnog glasa!'

Image
Foto: bbc.co.uk

Emitirana je prva epizoda nove sezone Top Geara.

30.5.2016.
9:58
bbc.co.uk
VOYO logo

Chris Evans, Matt LeBlanc, Eddie Jordan, Sabine Schmitz, Chris Harris i Rory Reid preuzeli su voditeljsku palicu od trojca koji će im konkurirati svojom emisijom o auto-moto svijetu The Grand Tour. Ludorije za upravljačem ponovno su ovdje, Evans i Schmitz testirali su Dodge Viper ACR i Corvette Z06, LeBlanc se vozikao po marokanskoj pustinji, a gosti Gordon Ramsay i Jesse Eisenberg umjesto kruga u automobilu razumne cijene sučelili se u nešto drugačijim ispitima.

No, dojam je mnogih da je sve to bilo pomalo 'nategnuto', a negativnim kritikama pritom je najviše pogođen Evans za kojeg se tvrdi da je blijeda Clarksonova kopija čudnoga glasa. Kudikamo je bolje dočekan LeBlanc, prvi voditelj emisije koji nije iz Velike Britanije i za kojeg se kazuje da se, iako malo ukočen, dobro snašao u novoj ulozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

S objektivne strane, u pitanju je osvježena verzija prepoznatljivog šoua u kojoj nova lica rade za ovu emisiju uobičajene stvari. Što ne mora biti loše. No, 'lajavi' odmetnuti trojac ovoga jutra sigurno uživa čitajući komentare na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo