MANJE TIPKANJA, VIŠE MAHANJA

KONTROLA GESTAMA: Volkswagen nakon Budd-e modela predstavio i e-Golf Touch

Volkswagen je ubacio u petu brzinu na CES-u te je osim električnog mikrobusa, najavio i električni kompaktni e-Golf Touch model. Automobil dolazi s 9,2-inčnim podesivim zaslonom i bežičnim punjenjem za svakoga u automobilu, iz Las Vegasa javlja ictbusiness.info.

VOLKSWAGEN BUDD-E: Microbus 21. stoljeća koji osvaja na prvi pogled

Kontrola gestama je ono što ovaj e-Golf Touch čini zanimljivim te se spominje i modularna prilagodba infotainment sustava koji će biti ugrađen i u druge modele, no ne tako skoro. Prilagođeni zaslon se sastoji od dvije „pločice“ koje mogu poprimiti oblik koji vozač želi na temelju deset raspoloživih opcija (uključeni mediji i telefon).


Interesantna je činjenica kako je e-Golf Touch prvo vozilo koje će dobiti VW ažurirani upravljački sustav glasa. Sustav ima poboljšane kontrole i pokazuje što se govori na zaslonu.

Inače, ovo vozilo još nije u proizvodnji te se za sada predstavlja kao model koji bi mogao zaživjeti u budućnosti. Uglavnom, Volkswagen se potrudio da malo zaboravimo na njegove probleme koje je imao u 2015. te da se fokusiramo na inovacije i ideje.

Povratak na Net.hr