Isključivo za odlikaše: Infiniti EX Black Premium

Infiniti Europe predstavlja ekskluzivnu, limitiranu seriju svog SUV-a EX nazvanu Black Premium Limited Edition.

7.2.2011.
15:26
VOYO logo

Već sama činjenica da je serija ograničena na 150 automobila u čitavoj Europi govori o posebnosti modela, a kod onih dubljeg džepa zasigurno izaziva snažnu želju za posjedovanjem.

Infinitijev novi model, naime, propusnica je za neke od najljepših svjetskih hotela i restorana. Kao partner lanca Relais & Chateaux, Infiniti svakom vlasniku modela EX Black Premium daruje nešto što se ne može kupiti – dvogodišnje članstvo u ekskluzivnom programu Relais & Chateaux kluba 5C. Uobičajeno za članove 5C u svakom Relais & Chateaux hotelu je, primjerice, izbor sobe po dolasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Relais & Chateaux ima i individualne, jedinstvene 'Privilegije otkrivanja' za članove kluba 5C. Članovi mogu kreirati vlastiti miris u kući Galimard, otići s glavnim kuharem na tržnicu i izabrati namirnice za ručak. Mogu uživati u razgledavanju raskošnog vrta u društvu glavnog vrtlara ili obilaziti kulturna i povijesna mjesta.

Kako bi se vlasnici EX Black Premium modela mogli u potpunosti uživjeti u ponudu kluba 5C, prvu noć poklanja Infiniti. Zapravo, svaki od ovih posebnih EX automobila dolazi s Lys d’Argent ili Silver Lys odnosno certifikatom za dvokrevetnu sobu za jednu noć, večeru i piće, doručak za dvoje i to u jednom od preko 200 Relais & Chateaux hotela u svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, to nije sve. Sam auto uz iznimno bogatu GT Premium opremu koja uključuje Infinitijev Connectivity+, kožni interijer, inteligentni tempomat, potpunu preglednost 360° koju omogućuju četiri kamere, sprečavanje napuštanja voznog traka te upozoravanje na vozilo u mrtvom kutu, EX Black Premium donosi i vrhunski audio sustav Bose, stakleni pomični krov, ekskluzivne 19” naplatke i krovni nosač od poliranog aluminija.

Zadovoljstvo u vožnji postiže se zahvaljujući savršenoj raspodjeli mase među osovinama, inteligentnom pogonu na sva četiri kotača, 3.0 V6 dizelskom motoru koji razvija snagu od 238 KS te najboljem okretnom momentu u klasi od impresivnih 550 Nm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premium karakteristike dodatno su naglašene ekskluzivnom Malbec Black crnom metalik bojom koja inače nije u ponudi za ovaj model.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo