Duster je veliki hit

Toliku prašinu je digao Dacijin prvi 4x4 model Duster da mediji svaki naredni korak prate poput paparazza. Svi očekuju da Duster postigne uspjeh poput onog koji je polučio Logan.

1.3.2010.
17:31
VOYO logo

Ne treba sumnjati kako će Duster biti hit jer Dacija još jednom lansira automobil koji prkosi ekonomskoj krizi. Prema posljednjim informacijama, u Rumunjskoj je zabilježeno nekoliko stotina prednarudžbi, a rumunski kupci žurno posjećuju prodajna mjesta i uplaćuju 'kaparu' od 1.500 dolara (cca 1.100 eura).

Optimistični su prognozeri koji smatraju da će se godišnja proizvodnja od 60.000 jedinica i 250.000 u nadolazećim godinama prodavati kao halva. Cijene će se kretati u rasponu od 12.000 eura za baznu, do 17.000 eura za top izvedbu s pogonom na sve kotače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se na internetu pojavila brošura, razvidno je kako bi Duster u seriji trebao imati ABS, dva zračna jastuka, servo i pripremu za radio.

Dustera će pogoniti tri jedinice uklopljenje s pet i šeststupanjskim ručnim mjenjačima. Dakle: dCi ‘naftaši’ od 85 i 110 KS, te 1.6 16V benzinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo