CIJENA OD 148.900 KN

DRUGA GENERACIJA STIGLA U HRVATSKU: Citroën C4 Picasso i Grand C4 Picasso pozivnice su za duga putovanja

Druga generacija Citroëna C4 Picasso, čiji je prethodnik na tržište lansiran prije tri godine, a čija je ukupna prodaja premašila brojku od 300,000 od danas je dostupan i na hrvatskom tržištu. Odnosi se to na standardni model i njegovu Grand izvedbu sa sedam sjedala.

Ono što proizvođač s ponosom ističe odnosi se na veću dinamičnost i izražajnost koju sad kod nas dostupni model potvrđuje svojim novim prednjim krajem i ponudom dvobojnog krova. Veća je i mogućnost personalizacije u čiji izbor ulaze četiri različita uređenja unutrašnjosti vozila kompaktnih dimenzija (D: 4,44m/ Š: 1,83m/ V: 1,61m), odnosno u Grand izvedbi (D: 4,602m/ Š: 1,83m/ V: 1,644m).

Jasno, tu su i nove intuitivne tehnologije za sigurnost u vožnji (upozorenje o potrebnom odmoru, prepoznavanje prometnih znakova i brzine vožnje, praćenje pozornosti, nenamjerno prelaženje u drugi vozni trak, mrtvi kut, safety break, upozorenje od sudara…), kao i sustav otvaranja vrata prtljažnika slobodnih ruku i nove ponude internetskih usluga uz sustav Citroën Connect Nav povezan sa 7-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir, ali i program Citroën Advanced Comfort.

Ponudu motora čine tri dizelska BlueHDi motora snage 100, 120 i 150 konjskih snaga upareni s 5 i 6-stupanjskim ručnim odnosno 6-stupanjskim automatskim mjenjačima, a izabrati se mogu i četiri paketa opreme, redom: Attraction, Seduction, Intensive i Exclusive.

Cijena C4 Picassa počinje od 148.900 Kn koliko je potrebno izdvojiti za BlueHDi 100 S&S BVM Attraction. Ponudu Grand C4 Picasso modela otvara BlueHDi 100 S&S BVM Attraction cijenom od 158.900 kuna.

 

Povratak na Net.hr