OSUVREMENJEN

POSVE NOVI DACIA DUSTER: Svestraniji, privlačniji i više Duster no ikad prije

Dacia je obnovila Duster, svoj prepoznatljivi SUV koji se diči suvremenim, potpuno novim robusnim dizajnom. Posve novi Duster, koji će biti predstavljen na salonu automobila u Frankfurtu, nije samo svestraniji no prije, već je i privlačniji i, s više od milijun prodanih primjeraka do sada, predstavlja početak novog poglavlja u povijesti modela.

Od Dusterovog prvog predstavljanja 2010., prodano je više od milijun primjeraka, a novi Duster je tu, nada se proizvođač, da nastavi taj uspjeh.

Avanturistički pedigre posve novog Dustera i spremnost na vožnju izvan utabanih putova izraženi su osuvremenjenim dizajnom najnovije inačice. U skladu s DNK-om dosadašnjih modela, posve novi Duster spaja robustan, mišićav dizajn sa snažnim karakterom koji je naglašen novom bojom karoserije, Atacama narančastom.

Posve novi Duster odlikuje i poboljšana udobnost, postignuta s pomoću potpuno redizajnirane, viskokovalitetne unutrašnjosti i opreme.

Prednji kraj

·         Prepoznatljiva prednja maska posve novog Dustera proteže se do prednjih svjetala smještenih u samim kutovima vozila i zahvaljujući čemu se vozilo doima širim.

·         Novi svjetlosni potpis uključuje LED dnevna svjetla podijeljena u tri dijela.

·         Profilirane linije vodoravnog poklopca motora pridonose snažnom karakteru vozila.

·         Veća, serijski bojana, prednja zaštita podvozja izrađena od mat kroma pridonosi pustolovnom dojmu vozila i otporna je na grebanje kako bi se zadržao elegantan izgled vozila.

Bočni profil

·         Povišena linija prozora pridonosi osjećaju snage i zaštite putnika.

·         Vjetrobransko staklo pomaknuto je prema naprijed za 100 mm u odnosu na aktualni Duster i snažnije je nagnuto, što unutrašnjost čini dužom i ostavlja dojam prostranosti.

·         Novi aluminijski krovni nosači, često obilježje SUV-ova, izdužuju linije vjetrobranskog stakla i čine profil dinamičnijim.

·         17-inčni naplatci i izbočeni blatobrani

·         Crni zaštitni lukovi naglašavaju avanturistički karakter vozila.

Stražnji kraj

·         Snažna ramena.

·         Vodoravne linije i svjetla smještena u samim kutovima vozila naglašavaju dojam stabilnosti.

·         Dacijin stražnji svjetlosni potpis – četiri zasebna crvena kvadrata – prilagođen je Dusteru.

·         Šira, serijski bojana, stražnja zaštita podvozja izrađena od mat kroma.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr