KOCKASTI MALIŠAN: / Mirrow Provocator neki nazivaju budućnošću gradskih automobila

Image
Foto: mirrowcars.com
13.5.2016.
13:27
mirrowcars.com
Play logo

Omogućuje mu to poprilično kockasti oblik karoserije koja se širi do 198 cm, dok je visina vozila 204,5 cm. Interijer uvelike nalikuje na onaj kod zrakoplova budući da sjedala na lijevoj i desnoj strani razdvaja prolaz, a zanimljiv je i ulazak u njega. Vrata visoka 170 i široka 60 centimetara smještena su na stražnjoj strani Provocatora i osmišljena su kao uobičajena za ulazak i izlazak iz vozila, no svaki od putnika ima mogućnost u slučaju nužde okoristiti se izlazima pored sjedala.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

MALEN, A VELIK: Mirror Provocator dokaz je iskoristivosti prostora

Image

MALEN, A VELIK: Mirror Provocator dokaz je iskoristivosti prostora

Play logo

Očekuje se da će biti pogonjen 1,5-litarskim benzinskim ili dizel turbo motorom koji će ubrzanje s mjesta do 100 km/h omogućavati za 8,7 sekundi, dok će maksimalna brzina biti tehnički limitirana na 140 km/h. Naravno, u planu je i hybrid kao i električna verzija Provocatora kojem će veliki prostor ispod sjedećih mjesta omogućiti i veliku bateriju kojim bi automobil trebao proći 350-400 kilometara.

Ovaj stratup predviđa i poslovnu verziju modela, verziju za dostavu paketa pošte, ali i teksi koji bi produljen za 70 centimetara bio u mogućnosti prevesti dvije osobe više. Pedeset posto karoserije na njemu izgrađeno bi trebalo biti od reciklirane plastike.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo