NOVOST ISPOD POKLOPCA MOTORA

HONDA OSVJEŽILA MODEL JAZZ: Privlačnija dizajnom, snažnija i bogatija opremom sigurnosnim sustavima

Honda je pred frankfurtski salon automobila osvježila svoj model Jazz, a osim novosti na vanjskom dijelu i u interijeru samog automobila svakako je važno napomenuti i da će premijerno na europska tržišta stizati i u Dynamic izvedbi s 1.5-litrenim i-VTEC benzinskim motorom koji razvija 130 konjskih snaga, a čija je prosječna potrošnja 5.4 l/100km.

Promjene na karoseriji ukorak su sa stilom Hondine obitelji što se posebice odnosi na masku motora, branik i svjetla s prednje strane sada naoko agresivnije vanjštine koja promjene donosi i na stražnjem dijelu te stiže i u metalik Skyride plavoj boji.

Novi benzinski motor s opcionalnim CVT automatskim mjenjačem dio je ponude Dynamic izvedbe koja na karoseriji sportaša donosi još neke promjene koje je moguće susresti i u dodatno unapređenoj i ukrašenoj unutrašnjosti Jazza.

Postojeći 1.3-litreni i-VTEC sa 102 KS dostupan je u svim ostalim izvedbama.

Dodajmo da model zadržava prednosti kojima se prethodnik hvalio pa je tu za segment vrlo lijepih 354 litara prtljažnog prostora (897 l sa spuštenim stražnjim sjedalima).

U standardnom paketu opreme Jazz stiže s tempomatom, grijanim sjedalima, City-Brake Active sigurnosnim sustavom…, a u bogatijim paketima opreme nude se i 7-inči Honda Connect infotainment sustav, kamera za pomoć pri parkiranju, niz sigurnosnih sustava, keyless entry i start…

Povratak na Net.hr