FOTO: Putujte svijetom u ovoj samoborskoj kućici na kotačima

Hrvatski proizvođač opreme za interijere Nord Produkt potpisuje dizajn i proizvodnju prve domaće mobilne kućice potpuno opremljene i prilagođene za odmor.

Mobilna kućica Nord je sve što vam treba za ugodan odmor kakav ste uvijek priželjkivali. Idealna je za odmor pojedinaca, parova ili obitelji. Prikladna je za kampove, ali i kao samostalni objekt na različitim površinama.

Može se također koristiti i kao objekt uz postojeću kuću, primjerice kao gostinjska kuća.

Sve što vam treba

Prostor kućice podijeljen na više pregrađenih cjelina i koncipiran poput manjeg stana. Dvije spavaće sobe opremljene su bračnim krevetom ili odvojenim krevetima, ormarima, policama…

Kuhinja je mala, no funkcionalna i opremljena elementima napravljenima po mjeri, električno-plinskom pločom, sudoperom, izvlačnom napom, hladnjakom s ledenicom. Prostora ima i za blagovanje, a kutna garnitura u dnevnom boravku dovoljna je da se smjesti cijela obitelj. Zabava u kišnim danima osigurana je uz LCD televizor, a tu je i klima-uređaj za uživanje i u najtoplijim ljetnim danima.

Kupaonica je opremljena poput one u domu: tuš kabina, umivaonik, zahod s vodokotlićem, ogledalo sa strujnom utičnicom i rasvjetom te ostala galanterija za kupaonicu. U većim kućicama postoje čak dvije kupaonice.

“Potrudili smo se da napravimo potpuno domaći proizvod, koji je od prvog do zadnjeg detalja naš”, rekao je za Večernji list direktor samoborske tvrtke Nord Produkt Dražen Skendrović.

Manja kućica od 24 kvadrata stoji oko 135 tisuća kuna, dok je cijena veće od 32 kvadrata 180 tisuća kuna i to u osnovnoj izvedbi.

Povratak na Net.hr