KAMERA JE BILA BRŽA

AKO NE MOŽETE ČEKATI, TU SU FOTOGRAFIJE: Novi VW-ov crossover uslikan bez kamuflaže

Nekoliko mjeseci prije službenog predstavljanja Volkswagenov nadolazeći crossover, najavljen konceptom T-Roc, snimljen je gotovo bez kamuflaže na ulici tijekom jedne od posljednjih faza testiranja.

Model koji još nema službenog imena daje bez puno muke u potpunosti naslutiti kako će izgledati novo Volkswagenovo pojačanje (ne bude li promjena), automobil koji bi se u gami tog njemačkog proizvođača treba smjestiti ispod Tiguana.

Sa još uvijek do kraja neotkrivenim svjetlima, ali jasno vidljivim linijama koje upućuju na pripadnost obitelji, automobil će na tržište stići postavljen na VW-ovu modularnu MQB platformu. Motor1.com  njegov vanjski izgled opisuje tipično konzervativnim za ovog proizvođača i dodaje da mu je i unutrašnjost vjerojatno takva.

Konceptni T-Roc predstavljen je 4178 mm dug, 1831 mm širok i 1501 mm visok s međuosovinskim razmakom od 2595 mm. U usporedbi s Tiguanom on je 308 mm manji, 8 mm uži i 142 mm niži i s 86 kraćim međuosovinskim razmakom.

Isti izbor spominje širok opseg motorizacije, ručne i automatske mjenjače i gotovo sigurno prednji pogon, dok će skuplje verzije automobila imati i pogon na sva četiri kotača.

Više bi se trebalo znati u kolovozu za kada je zakazana online premijera.

Povratak na Net.hr