PROBNA VOŽNJA

ZA 6 SEKUNDI NAPRAVILA 60.000 DOLARA ŠTETE: Sjela je u Mercedes i za tren oka ga prevrnula

Probna vožnja novog Mercedesa GLE 350 ispred jednog salona automobila u Americi završila je nakon svega nekoliko sekundi prevrtanjem testnog vozila i štetom na još pet parkiranih automobila.

Kupovini svakog novog automobila prethodi proučavanje karakteristika i opreme vozila, a kod konačnog odabira modela svakako je presudna probna vožnja.

Vjerojatno je tako razmišljala i jedna žena iz Arlingtona, iz američke savezne države Virginije, koja je namjeravala svoj stari SUV zamijeniti novim Mercedesom GLE.

Sjela je u automobil ispred lokalnog Mercedesovog salona u mestu Ballston, i nakon samo šest sekundi izazvala totalni karambol – uspjela je prevrnuti vozilo vrijedno 60 tisuća dolara na samom parkingu, oštetivši pritom još pet automobila, uključujući i vlastiti SUV, piše lokalni ARLnow.

Do nezgode je najverojatnije došlo jer je žena umjesto kočnice pritisnula papučicu gasa.

Na sreću, u incidentu niko nije teže ozlijeđen, a jednog od zaposlenih u salonu pregledali su djelatnici hitne pomoći zbog moguće ozljede leđa. U trenutku nezgode osim njega i nespretne vozačice, u atomobilu su bile još dvije osobe.

Policajci i vatrogasci koji su izašli na uviđaj utvrdil isu da osim prilične materijalne štete, nema ozlijeđenih.

Povratak na Net.hr