SAN SNOVA

Švicarci tvrde da su napravili čokoladu koja smanjuje menstrualne grčeve (i to nas jako veseli)

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 11:09 07.11.2016 / Rubrika:
Foto: Austin Kirk/Flickr
0

Ova bi čokolada mogla biti prilično čudesna

Žene najbolje znaju kako je to kad si u PMS-u i ono što tada želiš najviše od svega je čokolada. A nedavno smo i pisale da za to postoji jako dobar razlog.

No, osim što je jako fina i primamljiva, jedan proizvođač sada tvrdi da je napravio čokoladu koja ustvari može smanjiti menstrualne grčeve.

Radi se o čokoladi pod nazivom Frauenmond, što u doslovnom prijevodu znači ‘ženski mjesec’ i navodno nam može olakšati bolove upravo onih dana u mjesecu, a šef brenda Chocolate With Love, Marc Widmer, za 20 minuten je izjavio:

“Ova čokolada sadrži 17 različitih biljaka sa švicarskih planina, koje na tijelo imaju vrlo blagotvoran učinak.”

Aromaterapija u obliku čokolade

Ilustracija
IlustracijaFoto: Andrew_Writer/Flickr

Odnosno, tijelo se relaksira tako što čokolada djeluje sa serotoninom u tijelu i ovo je ustvari aromaterapija, samo u obliku čokolade. A to nikako ne možemo odbiti.

Ova čokolada, navodno, osim što smanjuje grčeve, smanjuje i stres te sveukupnu nelagodu koju osjećamo tijekom menstruacije, a osim žena, ovu čokoladu slobodni su konzumirati i muškarci, tvrde proizvođači.

A ta (možda) magična čokolada trenutno je u crowdfunding fazi.

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 11:09 07.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr