Divno❤️

Jedna je medicinska sestra iznad vage u ginekološkoj ordinaciji stavila zanimljivu poruku

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 08.09.2017 / Rubrika:
Foto: mariahkaitlynherrera/screenshot Instagram
0

Prekrasna gesta

Poznato je kako se za vrijeme trudnoće, kao i nakon nje, žene obično udebljaju. Upravo zato je jedna medicinska sestra odlučila zalijepiti papirić s riječima podrške iznad vage u ginekološkoj ordinaciji, a to se pokazalo kao pun pogodak.

To su samo brojevi

“Dok sam trudna stajala na vagi kod svojeg ginekologa primijetila sam kako medicinska sestra gleda brojeve na vagi pomalo zbunjeno. Rekla mi je da siđem pa se ponovno popnem na vagu. I dalje je imala upitan pogled.

‘Nešto nije u redu s vagom’, rekla je i pomogla mi da se izvažem i na drugoj, digitalnoj vagi. Kada je vidjela iste brojke i ovdje, pogledala me i rekla: ‘Okej, pretpostavljam da ste se stvarno malo previše udebljali od zadnjeg vaganja. Nisam znala da je to moguće.’

Od tada pokušavam održati svoju trudnoću što zdravijom. Pazila sam što jedem. Taj me je posjet stvarno prestravio. Postala sam opsjednuta s brojevima. Kupila sam si vagu i svaki dan provjeravam svoju težinu.

Nakon poroda, moja se opsesija također nastavila i naravno da nisam jedina koja tako razmišlja.

Jedna je medicinska sestra napravila veliku razliku s vrlo malim znakom pažnje. Zalijepila je ružičasti papirić iznad vage u ordinaciji s lijepom porukom.

‘Ova vaga će vam reći samo brojčanu vrijednost. Neće vam reći koliko ste lijepe ili koliko vas vaši prijatelji i obitelj vole. Ili koliko ste nevjerojatne. Vaša sestra. :)’

Na svojem Instagram profilu mama Mariah Kaitlyn Herrera ponosno je podijelila ovu fotografiju s prigodnim tekstom ispod.

‘Ovo je drugi put da sam ovo vidjela u ordinaciji svoje doktorici i obožavam to. Ozbiljno, ovo bi trebalo pisati iznad svake vage! Apsolutno mijenja način na koji se osjećam kada stajem na tu vagu, pogotovo jer radim na sebi.'”

Izvor: Pop Sugar

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 08.09.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr