Birajte najljepše

Ovo je najtraženiji nakit za darivanje na proljetnim svečanostima

Nakit je uvijek omiljeni ukras, simbol, uspomena ili predmet želja. Moda i trendovi prolaze, a nakit ostaje vječno. Stoga odaberite nakit za dar na prigodnim proljetnim svečanostima i sasvim sigurno nećete pogriješiti

Ovo je najtraženiji nakit iz bogate ponude zlatarnica ZAKS i srebrnarnica Argentum. Odabrati savršen dar za krštenje, prvu pričest, krizmu, maturu ili vjenčanje pravi je izazov. Prigode su to koje se pamte cijeloga života i svatko od nas svoje najdraže želi razveseliti darom koji će ostaviti najbolji dojam i pokazati kako smo promišljali o osobi i prigodi za koju smo dar izabrali. Pomno odabran
nakit nešto je s čime nećete pogriješiti jer je to dar trajne vrijednosti, kojim možete reći sve najljepše.

Kako odabrati idealan poklon

Idealan su dar sitne naušnice, privjesci, jednostavne ogrlice ili personalizirani detalji na koje možete ugravirati ime, poseban datum ili željenu riječ. Srce, križić ili anđeo samo su neki od motiva koje djeca rado primaju kao dar od najbližih. Darujte stilizirane i oblikom jednostavne naušnice, narukvice sa cirkonima ili prstenje šarmantnih motiva, ali i druge primjerke nakita koji će zabljesnuti u pravi trenutak i osvojiti srca slavljenika.

Pokloni za vjenčanja mogu biti veća dvojba i od toga koju ćete haljinu odjenuti za svečanu prigodu. Zato izvucite asa iz rukava i umjesto kuverte poklonite nešto od trajne materijalne, ali i umjetničke vrijednosti poput zlatnika i srebrnjaka s potpisom hrvatske proizvodnje. Njihova naličja obogaćuju motivi gradova, znamenitosti ili se odlučite na originalnu gravuru po vašem odabiru koja će ispisati poruku za sva vremena.

Svečanosti i obljetnice

Nova proljetna sezona sa sobom nosi i novu mladenačku kolekciju nakita u koju svatko tko zaviri, pronađe barem jednu blistavu ideju za poklon. Narukvice, ogrlice i naušnice s djevojačkim detaljima slatkih cvjetova, zvjezdica, mjeseca te križića, najljepši su ovosezonski hit koji će svaka djevojčica i djevojka poželjeti nositi. Jedinstveni srebrni detalji nježnih gravura namijenjeni su svim ženama, pa i mladim damama koje tek počinju otkrivati čudesan svijet modnih dodataka. Svečanosti uzvišenog karaktera evociraju svete simbole zbog čega je srebrni ili pozlaćeni nakit s motivima anđela i križića, vječito poželjan odabir za sve generacije slavljenika.

Više ideja za najljepši nakit koji ćete odabrati za svoj savršen dar potražite na www.zaks.hr i www.argentum.hr.

Zlatnik, već od 1750 kuna
Zaks srebrna ogrlica s anđelom u rose gold pozlati, 460 kuna
Srebrni prsten, 820 kuna, ZaksFoto: Zaks
Srebrne naušnice, 330 kuna, ArgentumFoto: Argentum

 

Srebrna ogrlica, 560 kuna, ArgentumFoto: Argentum
Srebrna ogrlica, 490 kuna, ZaksFoto: Zaks
Srebrna narukvica, 720 kuna, ZaksFoto: Zaks
Srebrna narukvica,  420 kuna, ArgentumFoto: Argentum
Srebrna narukvica,  360 kuna, ArgentumFoto: Argentum
Srebrne naušnice,  320 kuna, ZaksFoto: Zaks
Srebrna ogrlica u rose gold pozlati, 720 kuna, ArgentumFoto: Argentum

Sadržaj je nastao u suradnji sa Zlatarnicama Zaks i Srebrnarnicama Argentum.

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr