Slatkica

Najmlađa osoba koja je preboljela rak dojke ima samo 10 godina, ali je svejedno ostala vrlo pozitivna

Piše: Žena Net / Vrijeme: 10:30 28.10.2017 / Rubrika:
Foto: Chrissy's Alliance/facebook
0

Rak joj je dijagnosticiran 2015. godine, a od tada je prošla stvarno mnogo

Malena Chrissy Turner imala je samo osam godina kad je napipala kvržicu u svojim grudima. Odmah je završila na mastektomiji gdje joj je uklonjen dio desne dojke kako bi se spriječilo širenje ove rijetke vrste raka dojke.

Imat će nešto drugačiji pubertet

Chrissy još nije kupila ni prvi grudnjak, a već je saznala kako ima rak. Njezini su roditelji oboje preboljeli rak i odlučili su odmah djelovati upravo iz straha da isto ne zadesi njihovu miljenicu. Tek je treći doktor kojeg su posjetili prepoznao kako se radi o kvržici i odmah ju je odlučio operirati. Operacija je bila uspješna, a roditeljima najteže pada činjenica kako će Chrissy imati nešto drugačiji pubertet. Bit će teško, ali ona to može. Srećom roditelji su upravo zbog svojeg iskustva reagirali odmah i vjerojatno joj spasili život.

Mama joj je morala objasniti kako neće imati jednu dojku. Upravo zato je nedavno posjetila i plastičnog kirurga kako bi vidjela kako će izgledati njezine grudi jednog dana nakon operacije.

Djeluj odmah

Chrissy je bez obzira na sve i dalje vesela djevojčica i rak ju nije nimalo usporio. Srećom, svi testovi pokazuju kako nema više naznaka bolesti. Život joj se većinom vratio u normalu, a ona je pozitivna i zna što želi. Voli ružičastu, ali i plavu boju, voli zmajeve, a uživa u crtanju i plesanju.

Napravili su Facebook stranicu za sve koje zanima kako je Chrissy, a tamo se nalaze i fotografije curice. Za magazin People je izjavila: “Važno je da si svjesna svog tijela, bez obzira koliko godina imaš. Ako napipaš kvržicu, nemoj čekati. Odmah otiđi do doktora.”

Chrissy se odlično nosi sa svojim stanjem i puna je pozitivnih misli. Upravo je zbog toga i velika inspiracija svima.

Izvor: Daily Mail

Piše: Žena Net / Vrijeme: 10:30 28.10.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr