NOVI STIL ŽIVOTA

Drastična transformacija mame i kćeri: Evo kako je jedna skinula gotovo 50 kilograma, a druga 20

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 16:48 07.11.2016 / Rubrika:
Foto: Screenshot/YouTube
0

Mama i kćer u 100 dana su iz korijena promijenile vlastiti stil života, no nisu stale na tome

50-godišnja Cheryl Shaw i njena 17-godišnja kćer Tessa iz New Jerseyja već se dugo godina bore s pretilošću, ali nedavno su odlučile zauvijek promijeniti stil života i njihova priča će vas inspirirati.

Nakon što su na internetu vidjele video u kojem je jedna žena dokumentirala svoj put mršavljenja, tjelovježbi i zdrave prehrane, mama i kćer odlučile su da će zajedno krenuti u stodnevni izazov i to im je u potpunosti preokrenulo život.

Zajedno su krenule u teretanu i osmislile zdravi plan prehrane, a na početku svog putovanja stanje nije bilo baš najbolje…Mama Cheryl imala je 116, a kćerka Tessa nešto više od 82 kilograma, a borba koja je uslijedila bila je izuzetno mučna.

Drastične promjene

“Ja sam samohrana majka i moja djeca ovise o meni…ja sam sve što imaju”, ispričala je Cheryl i dodala: “Ja sam jedna od onih osoba koja jedu kad su tužne ili sretne, a moja kćer počela je slijediti moj primjer. No jednostavno nam je postalo previše i više si nismo mogle dopustiti da izgledamo kako smo izgledale, pa smo odlučile krenuti s vježbanjem i krenule smo raditi na sebi.”

Nakon 100 dana, Cheryl je izgubila 20, a Tessa 15 kilograma, no nisu stale samo na tih 100 dana, već su sa zdravim stilom života nastavile i dalje. Tessa je naposljetku sa 82 kilograma došla na 60, dok je mama Cheryl uspjela skinuti gotovo 50 kilograma te sada ima 67.

No, osim zadivljujuće transformacije, kroz ovo su iskustvo mama i kćer dodatno produbile vlastitu povezanost te si zajedničkim snagama promijenile život – na bolje. Kakva inspiracija!

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 16:48 07.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr