Kako vam se čini?

Donosimo vam prirodne načine održavanja čistog i lijepog lica diljem svijeta

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:00 09.09.2017 / Rubrika:
Foto: tommerton2010/flickr
0

Za lijep ten treba se potruditi

Priznajte, koliko novaca dajte na razne proizvode za njegu lica i kože općenito :) Kako biste barem malo smanjili troškove Brightside donosi prirodne recepte za njegovanu kožu, koji se koriste diljem svijeta.

Francuska

Zahvaljujući trljanju kockica leda na lice Francuzi imaju zdravu i sjajnu kožu, a ovime se ujedno i pospješuje cirkulacija. Sok limuna s druge strane smanjuje upale i crvenilo akni.

Čile

U Čileu se koristi maska od grožđa. Crveno grožđe sadrži antioksidanse, a maska se radi miješanjem grožđa i dvije žlice brašna i treba stajati na licu 10 minuta, a najbolje rezultate daje ako se koristi ujutro.

Švedska

Šveđani su jednostavni. Za njih tajna leži u zdravoj prehrani. Puno ribe i raznih bobica, koje su pune antioksidansa, kao i sauna kojom tijelo izbacuje toksine.

Grčka

Još jedna zemlja koja prednost daje zdravoj prehrani. Puno ribe, kao i ostale hrane koja je bogata antioksidansima. Umivanje hladnom vodom još je jedan trik, a od prirodnih preparata koriste maslinovo ulje od kojeg je koža zdravija.

Japan

U Japanu ništa bez riže. Tako i za njegu lica koriste rižinu vodu koja čisti lice i obnavlja kolagen. Isto tako vjeruju da boljoj koži pridonosi i svakodnevna masaža lica, kao i korištenje manje pudera.

Koreja

Puževa sluz. U Koreji je ovo najpopularniji sastojak krema. Također, savjetuju stalno mijenjanje proizvoda za njegu kože, kao i korištenje raznih ulja, kao što su kokosovo ili arganovo ulje.

Kina

Čajevi, posebice biljni i oni od bobica najbolji su za čišćenje kože.

Rusija

Maska od zobenih pahuljica, meda i kokosova ulja.

Jeste li spremne isprobati neke od savjeta?

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:00 09.09.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr