Ovo je važno

Ova nas je vijest baš razveselila: Napokon je stigao emotikon dojenja

Ovo je emotikon koji je nedostajao

Vjerojatno ni jedno tvoje dopisivanje ne prolazi bez barem nekoliko emotikona po poruci, jer, toliko ih je da ih jednostavno želiš koristiti jer su šareni i zabavni. A nekad je njima i mnogo jednostavnije nešto objasniti nego riječima…

https://www.instagram.com/p/BaCLUS5jYdR/

Tvrtka Apple upravo je izbacila neke nove emotikone, a jedan bi posebno mogao razveseliti sve mame, ali i sve one koji podržavaju i bore se za normalizaciju dojenja. Naime, u novoj emotikon kolekciji nalazi se i emotikon žene koja doji!

Ovo je važan korak naprijed

https://www.instagram.com/p/BaGvpXSDI3f/?taken-by=wearehappymom

Mamama će sad biti mnogo lakše, a ako nekome požele poslati poruku “Upravo dojim”, više neće morati toliko tipkati, već će se jednostavno poslužiti ovim gore emotikonom sa slike.

Novi emotikoni za iPhone, kako su najavili iz Applea, bit će dostupni za iPhone i iPod uređaje s iOS 11.1 sustavom. I da, ovo je vrlo važan potez i dobar korak prema naprijed – kad je normalizacija dojenja u pitanju.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Spašavanje pčela u gradskim sredinama

HUP Pčelinjak već petnaestak godina u Gradu Zagrebu provodi Pčelarsko dežurstvo. Kako bi shvatili svrhu i smisao ovakve službe moramo pojasniti činjenično stanje

Povratak na Net.hr