Believe in more

Nike je predstavio novu jesensku kolekciju za žene imena Nike Chrome Blush s pomno biranim komadima

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 27.07.2017 / Rubrika:
Foto: Promo
0

Inspirirana motom „Believe in more“, kolekcija nudi opremu u Training, Running i Sportswear kategorijama, uključujući i najnoviju inovaciju Nike Air Vapormax integriranu u tenisice za trčanje

Nadolazeća jesen bit će obilježena pomno biranim komadima za žene obzira na aktivnost kojom se bave jer su svi Nike proizvodi fokusirani na učinak, kvalitetu i izdržljivost. Kolekcijom Nike Chrome Blush dominira paleta neutralnih boja u kombinaciji s bojom kroma, a ove sezone Nike nudi najopsežniju kolekciju sportskih grudnjaka dosad s čak 30 modela.

Dostupni su grudnjaci bez obzira na aktivnost kojom se žene bave i kakvu podršku trebaju, a u bogatu Nike Bra Collection pridružili su se modeli Nike Alpha Bra, Nike Zip Bra, Nike Indy Logo Bra.

Nike je oduvijek nudio i opremu za rekreaciju što su joga i pilates, a ove sezone dostupni su novi stilovi dizajnirani za vježbe slabijeg intenziteta. Takav tip opreme drugačiji je od opreme za trčanje: mekana i fleksibilna tkanina omogućava maksimalno kretanje tijela i mobilnost što ih čini idealnima za prakticiranje joge.

This slideshow requires JavaScript.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 27.07.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr