DOBRO UPOZORENJE / Zgrozila je novim izdanjem: 'Pa te usne više nisu za ljubljenje, njima će ubuduće odčepljivati odvode'

Image
Foto: Instagram

Video je skupio više od sedam milijuna pregleda

15.11.2021.
11:25
Instagram
VOYO logo

Katie Marie Robinson, 18-godišnja popularna tiktokerica koju prati više od 110 tisuća ljudi, uspjela je načas prevariti većinu svojih obožavatelja. Naime, mlada dama objavila je da se podvrgnula korekcijama lica, pa izazvala zgražanje novim izdanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada se osjećamo daleko samopouzdanije", napisala je uz video koji je skupio više od sedam milijuna pregleda, pa uz snimku dodala da razmišlja i o korekciji čeljusti.

Zapis je brzo skupio više od četrdeset tisuća komentara, a brojni su se složili s pogrdnom opaskom da se "od ljepotice pretvorila u sredstvo za odčepljivanje odvoda".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, ubrzo je netko primijetio da se Katie Marie Robinson samo našalila i iskoristila digitalne filtere koje je pronašla na Instagramu, ali tužna stvarnost govori da svijet poznaje i jako puno cura koje su se doista podvrgnule bespotrebnim i pretjeranim korekcijama.

Nakon silnih kritika koje je istrpjela, sumnjamo da će Katie Marie tako brzo put nekog estetskog kirurga, a da je s njezinim lijepim licem i dalje sve u najboljem redu, potvrđuje i nova objava na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo