KUHANJE U KUPAONI / Svašta se renta u Zagrebu, ali ovo sigurno još niste vidjeli. Cijenu ne želite znati...

Za razliku od nemaštovitog oglasa, vlasnicima se mora skinuti kapa za neviđenu organizaciju. Kao i debeli obraz, obzirom na cijenu

11.10.2021.
17:20
Index oglasi
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Iznajmljujem garsonijeru od 25 m2 jednoj osobi. Stan se nalazi u Radničkoj blizu Green Golda i Autobusnog kolodvora. Etažno centralno, klima, PVC stolarija, novo uređeno...3. kat 3/3. Iznajmljuje se nepušaču i bez kućnih ljubimaca., stoji na oglasu objavljenom na Indexovom oglasniku.

No za razliku od nimalo maštovitog oglasa, vlasnicima se mora priznati do sada neviđena inovativnost pri organizacija prostora.  Tako, nakon što prolistate lirske fotografije garsonjerice (primjerice zumirane lončanice,  superkul vješalice koja oblikuje slova chill,  nezaobilazne fotografije zalaska sunca),  shvaćate jednu šokatnu istinu – kupaonica sa zahodom i kuhinja su u jednoj prostoriji.

Ne vjerujete svojim očima, pa listate dalje

Onda se vraćate nekoliko fotografija, uvjereni da je to nemoguće, tražite detalje prema kojima bi mogli složiti mozaik jer naravno, nema fotografije koja bi pokušala prikazati prostor u cjelini (lončanice su važnije) i ponovo u nevjerici gledate kako je teško reći gdje završava kuhinja a počinje kupaona.

Tako je cjedilo za suđe na perilici rublja , što je osobito zgodno, jer ćete moći svima govoriti da ste vidjeli leteće tanjure (svaki put kad upalite centrifugu).   

No s vedrije strane, barem možete pratiti hoće li vam iskipjeti tjestenina dok se tuširate.

Od drugih zanimljivih rješenja izdvaja se i zavjesa tik uz pećnicu, ali ponovo, valjda su računali s  time da ju ne možete izgubiti iz vida sve i da bi htjeli pa bi izgledni požar ugasili u korijenu.  A možda se i ne treba previše očekivati od nekoga tko za ovaj stan ima obzira tražiti 300 eura mjesečno.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali