BDSM SMJEŠTAJ

VIKEND ZA NAPALJENE: Osim kreveta i doručka u ponudi su lanci, bičevi i okovi…

KinkBNB jedinstvena je web stranica putem koje je moguće unajmiti kuće, stanove, sobe i ostale smještajne jedinice, koje su opremljene za one koji to vole raditi grubo. Baš kao i kada tražite uobičajeni hotel u kojemu bi željeli provesti vikend sa svojom boljom polovicom, samo što, umijesto klimatizirane sobe, wifija ili fitness dvorane i bazena, u ponudi su pećine, lanci za vezivanje ili sobe za “igranje”.

KinkBNB specijalizirao se za pronalazak smještaja onim ljudima koji su, kako to stoji na stranici “…otvorenog duha”, a zapravo je riječ o BSDM populaciji. Iako se većina ponude svodi na SAD, smještaj je preko ove tražilice moguće pronaći u čak 191 zemlji.

“Putem drugih stranica možete pronaći smještaj, ali KinkBNB specijaliziran je za odraslu zabavu te nudi smještaj onima koji su otvorenog duha. Ovo je savršeno mjesto za ostvarivanje vaših maštanja”, napisali su na stranici.

Slična stranica AirBNB već je polučila odlične poslovne rezultate pa je proglašena trećom najboljom startup tvrtkom u svijetu, čija se vrijednost procjenjuje na preko 25 milijuna dolara.

KinkBNB želi uzeti dio tog kolača, koji u AirBNB-ovm brojkama iznosi oko 1,5 milijuna korisnika, preko 65 milijuna zadovoljnih gostiju i još toliko iznajmljivača ovih smještaja, specijaliziranih za prakticiranje BDSM-a.

Povratak na Net.hr