Play ponuda

VIDEO: / Seksualni napasnik? Ma, čiste laži

shimmer fallback

Herman Cain jedan je od vodećih republikanskih kandidata za predsjednika Amerike, unatoč tome što je više puta optužen za seksualno napastovanje.

22.11.2011.
13:09
Play ponuda

Ovaj je poslovni čovjek, vlasnik lanca pizzerija koji nema iskustva s politikom, osvojio republikanske birače, iako se još ne zna točno čime. Gotovo svaki njegov odgovor vezan uz politiku je potpuna besmislica, a njegovo poznavanje vanjske politike graniči s izazivanjem međunarodnih incidenata.

Među njegove 'bisere' ubraja se i izjava da za svaku ženu koja ga je optužila za seksualno uznemiravanje postoje tisuće koje to nisu napravile.

Na tu su njegovu izjavu komičari s Funny or Die napravili malu parodiju pa su snimili 'promidžbeni spot' za Cainovu predizbornu kampanju u kojoj se referiraju na izrečenu rečenicu. Spot svakako pogledajte ovdje:

http://www.funnyordie.com/embed/c61f8ab170

Herman Cain Sexual Harassment Ad - watch more funny videos http://www.facebook.com/plugins/like.php?app_id=138711277798&href=http%3A%2F%2Fwww.funnyordie.com%2Fvideos%2Fc61f8ab170%2Fherman-cain-sexual-harassment-ad&send=false&layout=button_count&width=150&show_faces=false&action=like&height=21

Play ponuda
Play ponuda