Prisjelo mu

VIDEO KOJEG NITI JEDAN MUŠKARAC NE ŽELI POGLEDATI: Vatrogasac kliještima oslobađa zaglavljeni penis

Čovjek čiji se penis zaglavio u metalni prsten kojeg je sam stavio na svoju muškost zbog “spolnih užitaka” zažalio je što je uopće posegnuo za tom seks igračkom.

Muškarcu, čije ime nije objavljeno, prsten je s natečenog penisa morao ukloniti vatrogasac nakon što liječnici nisu uspjeli, piše Mirror.

Prsten je kupljen u trgovini seksualnim pomagalima u gradu Suqian, u istočnokineskoj provinciji Jinagsu, “za zabavu”.

‘ZVUČI SMIJEŠNO, ALI UOPĆE NIJE’: Istraživač na Antarktici obolio od ‘polarnog penisa’

Čekao da u bolnici bude manje ljudi

Tvrdi da ga je uspješno namjestio na svoj penis i malo se “igrao s njim” u krevetu, ali je ubrzo zatim zaspao. Kada se probudio shvatio je kako je prsten čvrsto zaglavljen.

Kako kliješta nisu bila dovoljno jaka, valjalo je primjeniti jači alatFoto: Screenshot

Kako nije uspio sam ukloniti nesretnu igračku, čekao je do 2 sata ujutro, kada je mislio da je bolnica praznija, te je odjurio po liječničku pomoć.

No bolničko osoblje nije imalo potreban alat za uklanjanje debelog metalnog prstena, pa su morali u pomoć pozvati lokalnu vatrogasnu postrojbu.

Potrebni teški alati

Snimka neuobičajenog ‘spašavanja’ prikazuje vatrogasce kako prvo pokušavaju ukloniti prsten pomoću ogromnih kliješta, no kad to nije uspjelo morali su se poslužiti težom opremom.

Tako vatrogasac koristi električnu cirkularnu pilu kako bi presjekao prsten dok doktor štrca vodu po pacijentovim genitalijama da se ne bi pregrijale i nanijele mu opekline po osjetljivom mjestu.

Unatoč ozbiljnog rizika da će mu penis biti odrezan, čovjek djeluje dosta opušteno. Doktori su rekli da im je došao u zadnji čas, jer mu je penis već natekao i počeo je crnjeti.

Povratak na Net.hr