IMAJU, MOŽE IM SE / Tako to izgleda kada bogatim Arapima na mrežama zapneš za oko: Ovoj je djevojci sjelo 15 tisuća eura za nesvakidašnju 'uslugu'

Image

Atraktivna Emily Ferrer donedavno je razmišljala o ugradnji silikona u grudi

3.10.2023.
8:45
VOYO logo

Emily Ferrer, dvadesetogodišnja Brazilka koja već ima profil i na OnlyFansu, bogatija je za 15 tisuća eura otkako je neki njezin obožavatelj iz Ujedinjenih Arapskih Emirata s njom sklopio nesvakidašnji dogovor.

A zapela je ona tom muškarcu za oko takva kakva jest, zasad potpuno prirodna, te je od nje zatražio da se ne podvrgava estetskoj kirurgiji. Polog je uplatio 21. rujna, a informaciju je novinarima Globa potvrdio njezin savjetnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emily je donedavno razmišljala o ugradnji silikona u grudi, ali je nakon intervencije neimenovanog obožavatelja od te ideje odustala. Doduše, to ne znači da se s vremenom neće predomisliti, ali će u slučaju bilo kakvih korekcija tom obožavatelju morati vratiti novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istina, u članku Globa nigdje nije navedeno ima li taj njihov dogovor neko vremensko ograničenje, ali Emily je zasad zapravo jako sretna što joj se javio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Primijetila sam da se dosta ljudi počinje pretplaćivati na moj sadržaj jer sam 100% prirodna. Čini se da muškarci postaju umorni od djevojaka koje su umjetne”, izjavila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emily na TikToku ima milijun pratitelja, a na Instagramu 415 tisuća.

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo