SLATKICA UŠUTKALA TATU: / Kada stvari krenu drugačijim putem od onoga koji ste zamislili, mogu ispasti čak i bolje...

Uvijek je preslatko i dirljivo kada očevi učine nešto posebno za svoje male princeze. Kada je Benjamin Ames krenuo pjevati u duetu sa svojom djevojčicom, nije imao pojma što će uslijediti.

22.4.2016.
11:29
Screenshot
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dok je on svirao ružičasti ukulele iza rumenih obraščića svoje kćeri, nije daleko dogurao prije nego ga je mezimica ušutkala jer je nešto čula, piše Little Things.

Jasno je zašto ovaj video na YouTubeu ima više od 13 milijuna pregleda. Naime, tatina reakcija na kćerine 'mušice' je genijalna. On se u svirku unio 100 posto.

No, ponekad, kada stvari krenu drugačijim putem od onoga koji ste zamislili, mogu ispasti čak i bolje. Ovo je savršen primjer za to!

Malena je, naime, bila uvjerena kako vani još uvijek traje vatromet iako je završio. Tati nije preostalo ništa drugo nego da joj misli pokuša skrenuti na pjesmu. No, to baš i nije bilo tako lako, pa ga je neprestano prkidala.

Može se reći da ovaj otac i kći imaju sjajan odnos. Ona će odrasti sa strašću za glazbom i smislom za humor, sudeći prema ovoj interakciji.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali